ΤΟΠΙΚΑ

Θρίαμβος για τη Λεμονιά Μπέζα- Στέφθηκε νικήτρια του “The Voice of Greece“

θρίαμβος-για-τη-λεμονιά-μπέζα-στέφθηκ-682834

Η Βολιώτισσα Λεμονιά- Λένια Μπέζα, με την καταπληκτική της ερμηνεία στο τραγούδι της Άλκηστης Πρωτοψάλτη “Μαλάμω” κέρδισε τις καρδιές του κοινού και των κριτών και στέφθηκε νικήτρια του διαγωνισμού του “The Voice of Greece», “κόντρα” στη Μαρίνα Τζιανγουιρθ με την οποία διαγωνίστηκε στον τελικό. Η Λεμονιά- Λένια Μπέζα, με την “πρωτιά” της κέρδισε ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Στη σκηνή του «The Voice of Greece» κατά τη διάρκεια της συναρπαστικής βραδιάς και οι τέσσερις coaches Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς που ερμήνευσαν αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν εκείνος που παρουσίασε τη λαμπερή βραδιά.

Πώς κύλησε η βραδιά

Oι οκτώ διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό για να διεκδικήσουν το έπαθλο ήταν – από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια: Λεμονιά Μπέζα, Μαρία Ιερωνυμάκη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη: Ζάχος Καραμπάσης, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου: Αριάδνη Νεoφύτου, Κλαυδία Παπαδοπούλου, Αλέξης Πρεβενάς και από την ομάδα του Σάκη Ρουβά: Μαρίνα Τζιανγουιρθ, Λούης Παναγιώτου.

Μετά τις πρώτες εμφανίσεις τους, στην τελική τετράδα πέρασαν οι:

  • Louis Παναγιώτου (Σάκης Ρουβάς)
  • Μαρία Ιερωνυμάκη (Κωστής Μαραβέγιας)
  • Μαρίνα Τζιάνγουιρθ (Σάκης Ρουβάς)
  • Λεμονιά Μπέζα (Κωστής Μαραβέγιας)

Οι πρώτες εμφανίσεις της τελικής τετράδας

Η ερμηνεία του Louis

Η ερμηνεία της Μαρίας

Η ερμηνεία της Μαρίνας

Η ερμηνεία της Λεμονιάς

Στη συνέχεια οι 4 φιναλίστ ερμήνευσαν τραγούδια που είχαν ξαναπεί σε προηγούμενη φάση του The Voice.

Πρώτος ανέβηκε στη σκηνή ο Louis Παναγιώτου και μάγευσε το κοινό με το All of me.

Ακολούθησε η Μαρία Ιερωνυμάκη που ερμήνευσε το τραγούδι Πίστα από φώσφορο.

Η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ ανέβηκε στη σκηνή με το Hurt.

Η Λεμονιά Μπέζα ολοκληρώνει το διαγωνιστικό μέρος με το L’amour est un diseau rebelle.

Μετά τις ερμηνείες των παιδιών, ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε στον μεγάλο τελικό πέρασε η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και η Λεμονιά Μπέζα. Οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν εκ νέου και το τελευταίο διαγωνιστικό μέρος του τελικού ξεκίνησε.

Η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ ερμήνευσε το τελευταίο της κομμάτι στο The Voice, I keep on falling, ενώ η Λεμονιά Μπέζα ανέβηκε στη σκηνή με τη Μαλάμω.

Λίγο πριν την ανάδειξη της νικήτρια, ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε και πάλι τη διαφορά, με ένα βίντεοκλιπ που αναμφισβήτητα θα μείνει στην ιστορία του Voice.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου