ΤΟΠΙΚΑ

Αστικό ΚΤΕΛ: Δωρεάν Wi-Fi ίντερνετ και πακέτο προσφοράς εισιτηρίων

αστικό-κτελ-δωρεάν-wi-fi-ίντερνετ-και-πακέ-683059

Το Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου, στο πλαίσιο της δράσης του, συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών του Βόλου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται από τη Διοίκηση της Εταιρίας, “αντιλαμβανόμενο την κοινωνική του ευθύνη στη δύσκολη περίοδο της κρίσης και θέλοντας να επιβραβεύσει το επιβατικό κοινό, προχωρεί στην κυκλοφορία του πακέτου προσφοράς εισιτηρίων 10 + 1 δώρο για την Α’ και Β΄ Ζώνη”.

Παράλληλα, συμβαδίζοντας με τις απαιτήσεις της εποχής, αποφασίζει τη δωρεάν παροχή Wi-Fi Ίντερνετ σε κάθε λεωφορείο, σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές, που καλύπτουν το Πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου, της Νέας Ιωνίας καθώς και γειτονικές περιοχές αρμοδιότητάς της.

Επίσης, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν download τον μοναδικό ελληνικό πλοηγό, το Green Your Move αποτέλεσμα ερευνητικού προγράμματος με συντονιστή το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Για την προώθηση των δράσεών του, προσκαλεί το επιβατικό κοινό του Βόλου, την Παρασκευή 21 και Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από 10:00-14:00 σε διάφορα σημεία της πόλης. Παράλληλα με την ενημέρωση για τις νέες δράσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου, τους επισκέπτες περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Αγιοβασίληδες και Ξωτικά θα μοιράσουν πλούσια δώρα στα παιδιά και γλυκά στο κοινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου