ΤΟΠΙΚΑ

Αχ. Μπέος: «Είναι αισχροί και βρομιάρηδες»

αχ-μπέος-είναι-αισχροί-και-βρομιάρηδ-683377

Εξαλλος ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά τοπικού site με αφορμή ανάρτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου για το θέμα της ενίσχυσης του ΕΕΕΕΚ για την αγορά λεωφορείου για τη μετακίνηση των μαθητών.

Όπως κατήγγειλε ο κ. Μπέος, το συγκεκριμένο site δεν παρέθεσε αυτούσια την απάντησή του επί του θέματος, με αποτέλεσμα να δημιουργείται λανθασμένα η εντύπωση ότι ο Δήμος αδιαφορεί για το θέμα, ενώ ο ίδιος είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι προβλέφθηκε συγκεκριμένο κονδύλι για την αγορά του λεωφορείου.

«Πριν από λίγο αναφέρθηκα στην επιστολή που έστειλε ο συνδυασμός του κ. Μιτζικού και είπα ότι αυτό το θέμα δεν αφορά στον Δήμο, είναι υποχρέωση της Περιφέρειας, παρά ταύτα η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ το έχει περάσει στον προϋπολογισμό της και έχει εγκρίνει συγκεκριμένο κονδύλι».

Ο ίδιος συνέχισε για το site: «Έχουν παραλειφθεί όσα είπα για το κονδύλι και αναφέρονται μόνο οι υπόλοιπες δηλώσεις μου γι’ αυτό το θέμα. Είναι αισχροί και βρομιάρηδες. Παραποιούν τις ειδήσεις και την αλήθεια και χρησιμοποιούν μεθόδους πολλών ετών πίσω.

Έχω δώσει εντολή να τους υποβάλω μήνυση αφού αυτά που γράφουν είναι ψέματα», κατήγγειλε ο ίδιος και αποχώρησε από την αίθουσα συνεδρίασης.

Επιστρέφοντας μετά από λίγα λεπτά ο δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα ότι υπό την απειλή της μήνυσης η ανάρτηση διορθώθηκε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου