ΤΟΠΙΚΑ

Ένα Φως– Μια Ευχή: Βραδιά των Φαναριών στον Βόλο

ένα-φως-μια-ευχή-βραδιά-των-φαναριών-683396

Με συναυλία του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού

Η επιτυχημένη, φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και τη φωτισμένη «Αργώ», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, στις 7 το απόγευμα.

Πρόκειται για ένα θέαμα που έχει γίνει θεσμός και που περιμένουν μικροί και μεγάλοι κάθε χρόνο και έχει γίνει πόλος έλξης πλήθους επισκεπτών ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά. Η φετινή εκδήλωση θα γίνει παρουσία του δημοφιλούς τραγουδιστή Ηλία Βρεττού ο οποίος έρχεται ανανεωμένος, ανατρεπτικός, γεμάτος διάθεση και ενέργεια στο Βόλο, για ένα μοναδικό live που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός των γιορτών. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ενώνει τις δυνάμεις του σε ένα κοινό στόχο που, όπως κάθε χρόνο, είναι ιερός.

Τα έσοδα από την πώληση των φαναριών θα διατεθούν για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων: Ορφανοτροφείο Βόλου, «ΕΛΕΠΑΠ» Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, «Η ΠΙΣΤΗ» Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις, «ΦΛΟΓΑ» Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις και «Κουζίνα Αλληλεγγύης».

O Ηλίας Βρεττός, ένας καλλιτέχνης με μόνιμη παρουσία στις πρώτες θέσεις των ελληνικών ραδιοφωνικών airplay μας υποδέχεται επί σκηνής με τις επιτυχίες του και όχι μόνο και μας καλεί να διασκεδάσουμε όλοι μαζί σε ένα μοναδικό ξέφρενο πρόγραμμα. Παράλληλα κάθε πολίτης θα προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για να παραλάβει το φαναράκι, που θα διατίθεται στο χώρο από ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, το οποίο θα ανάβει και θα απελευθερώνει στον ουρανό δημιουργώντας το καταπληκτικό θέαμα που κάθε χρόνο ενθουσιάζει πλήθος κόσμου. Πρόκειται για μία συμβολική πράξη αγάπης, με χιλιάδες ευχές που θα φωτίσουν τον ουρανό για όλους μας.

Η δράση εντάσσεται στο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24210 82870 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.doepap.gr και τη σελίδα μας στο facebook «Τέχνες στο Βόλο» & «ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου