ΤΟΠΙΚΑ

Μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2019 η καταβολή των αναδρομικών

μέχρι-τέλος-ιανουαρίου-2019-η-καταβολή-τω-683440

«Τα οφειλόμενα χρήματα από τα μέσα ατομικής προστασίας των ετών 2012, 2013, 2014 προς τους δικαιούχους εργαζόμενους που θα δοθούν μέχρι 31 Δεκέμβρη και μέχρι τέλος Γενάρη, είναι αποτέλεσμα του αγώνα των εργαζομένων με μπροστάρη τη ΔΑΣ και κανείς δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται».

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ Μαγνησίας επικεφαλής της οποίας είναι η κ. Εύη Καρυδάκη. Όπως επισημαίνει η ΔΑΣ ΟΤΑ «κανείς δεν δικαιούται να καπηλεύεται τον αγώνα των εργαζομένων με μπροστάρη τη ΔΑΣ πόσο μάλλον το εργοδοτικό προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων που πήγαινε αγκαζέ και αλά μπρατσέρα με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παρηγορώντας μέχρι και τον πρώην Αντιδήμαρχο που καταδικάστηκε για την καταστρατήγηση της συλλογικής σύμβασης Εργασίας εκατοντάδων εργαζομένων του Δήμου Βόλου.

Όσο για τις όψιμες ευχαριστίες τους προς τους εργαζόμενους του Τμήματος Μισθοδοσίας όσο και να προσπαθούν με τίποτε δεν μπορεί να το «σώσουν» και να καλύψουν τη λασπολογία και τις αθλιότητες σε συναδέλφους που έχυσαν πολύ ιδρώτα με εκατοντάδες εργατοώρες για το συγκεκριμένο ζήτημα. Με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα που ενώ είχε προαναγγελθεί επισήμως από τη Διεύθυνση Οικονομικών του Δήμου Βόλου ότι θα δοθούν τα χρήματα μέχρι τις 10 Δεκέμβρη, επειδή ακριβώς η συγκεκριμένη διαδικασία ήταν καθ΄ όλα έτοιμη, το εργοδοτικό προεδρείο του Συλλόγου μας κινδυνολογούσε ότι τα χρήματα έχουν χαθεί, εκμεταλλευόμενο την καθυστέρηση για την αποστολή των χρημάτων από την πλευρά του Υπουργείου.

Επειδή η ίδια ζωή αποδεικνύει ότι κανένας αγώνας δεν πηγαίνει χαμένος, καλούμε τους συναδέλφους να πιστέψουν στη δύναμή τους, γυρνώντας την πλάτη στους εκφραστές του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού», προσθέτει.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας για τα αναδρομικά

Ενημερωτική ανακοίνωση για την καταβολή των αναδρομικών για ατομικά μέσα προστασίας στους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου εξέδωσε ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται τα εξής: «Ενημερώνουμε, τους συναδέλφουςστους οποίους οφείλονται αναδρομικά παρελθόντων ετών (είδη ατομικής προστασίας από το 2012 έως το 2014) ότι μετά από καθημερινή επικοινωνία μας με το τμήμα μισθοδοσίας του Δήμου Βόλου:

  1. Η καταβολή (σε χρήμα) των ειδών ατομικής προστασίας του 2012 θα καταβληθεί έως 31 Δεκεμβρίου 2018.
  2. Η καταβολή (σε χρήμα) των ειδών προστασίας των άλλων ετών (2013 και 2014) θα καταβληθεί μέσα στον Ιανουάριο 2019.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους μας του τμήματος μισθοδοσίας του Δήμου Βόλου για τις άοκνες προσπάθειές του (παρά τον φόρτο εργασίας) να δοθούν τα χρήματα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου