ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα συμπαράστασης στα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Βόλου

μήνυμα-συμπαράστασης-στα-παιδιά-του-ε-684172

Συνένωση δυνάμεων η προχθεσινή εκδήλωση στο χωριό του Αη – Βασίλη

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση συλλόγων, καλλιτεχνών, αλλά και των Βολιωτών στην προχθεσινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο χωριό του Αη – Βασίλη με στόχο τη στήριξη της προσπάθειας του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Μαθητών του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου, για την αγορά ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου μεταφοράς των μαθητών.

Θερμή ήταν η ανταπόκριση Βολιωτών καλλιτεχνών στο κάλεσμα της Ματίνας Μανδαλάκη, υπεύθυνης της διοργάνωσης, η οποία δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι «ήταν μια πολυσυμμετοχική διαδικασία, μια εθελοντική πρωτοβουλία για να στηρίξουμε το ΕΕΕΕΚ Βόλου, να βοηθήσουμε τα παιδιά ο καθένας από τον τομέα του για να επιτύχουν τον στόχο τους».

Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών συνέβαλαν από την πλευρά τους στην υλοποίηση της προχθεσινής εκδήλωσης, καλύπτοντας το κόστος του ήχου, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Απόστολο Τσακανίκα να κάνει λόγο για «μεγαλειώδη ανταπόκριση από την πλευρά των παραγωγών, αλλά και από καταναλωτές». Ο κ. Τσακανίκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ενθουσιώδη συμμετοχή των συναδέλφων του και τόνισε ότι «είναι πάντα επίκαιρο το μήνυμα της αλληλεγγύης».

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Αναπηρίες Ράνια Καρανικόλα μετέφερε τα συναισθήματα χαράς και ευγνωμοσύνης που διακατέχουν το έμψυχο δυναμικό του ΕΕΕΕΚ Βόλου, διδάσκοντες και μαθητές, ενώ σημείωσε ότι βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου.

Στην προχθεσινή εκδήλωση συμμετείχαν ενεργά τα μέλη της Ενωσης Μαγείρων Μαγνησίας, που πρόσφεραν κέρασμα σε όσους παραβρέθηκαν στη μουσική βραδιά αλληλεγγύης, εκφράζοντας και από την πλευρά τους την αμέριστη συμπαράστασή τους.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου