ΤΟΠΙΚΑ

Ανάδοχος για τη λήψη ενδείξεων υδρομετρητών

ανάδοχος-για-τη-λήψη-ενδείξεων-υδρομε-684333

Ομόφωνα εγκρίθηκε χθες το σύνολο των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, με εξαίρεση το αποτέλεσμα του διαγωνισμού για το έργο λήψης ενδείξεων υδρομέτρων για δύο έτη, που είναι προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.

Ο ανάδοχος του έργου καταψηφίστηκε από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο Βάιο Ζεμπέογλου που διατήρησε την ίδια στάση που είχε και με τον διαγωνισμό του έργου.

«Η συγκεκριμένη εργασία δεν θα έπρεπε να γίνεται μέσω εργολαβίας, αλλά με μονίμους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΜΒ, καθώς οι εργολαβίες έχουν προκαλέσει κατά καιρούς πολλά προβλήματα και διενέξεις με καταναλωτές», είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ των θεμάτων που εγκρίθηκαν ομόφωνα ήταν και η προμήθεια εξοπλισμού για την ένταξη αντλιοστασίων ακαθάρτων στο scada των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και αναβάθμιση Κ.Ε.Λ. προϋπολογισμού 57.000 ευρώ και η έγκριση της προμήθειας εξοπλισμού και εγκατάσταση

για τηλεμετρία και σύνδεση με το ΚΕΛ των εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων επτά αντλιοστασίων αποχέτευσης ακαθάρτων και ομβρίων Δημοτικής Ενότητας Βόλου προϋπολογισμού 38.800 ευρώ.

Πριν τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της Επιχείρησης Στέργιος Παπαευσταθίου ανακοίνωσε ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα γίνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου