ΤΟΠΙΚΑ

Εκρυβε σπίτι του κοκαΐνη και χασίς

εκρυβε-σπίτι-του-κοκαΐνη-και-χασίς-452213

 

Σε χώρο διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης και χασίς είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του στο κέντρο του Βόλου 34χρονος υπήκοος Αλβανίας.

Χθες, στις 2:30 μετά το μεσημέρι, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, στην είσοδο του σπιτιού όπου διαμένει μαζί με τη σύζυγό του και το επτάχρονο παιδί τους.

Ο 34χρονος είχε τεθεί υπό αστυνομική παρακολούθηση μετά από πληροφορίες για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στη διάρκεια της σύλληψής του πρόβαλε έντονα αντίσταση στους αστυνομικούς που τον περικύκλωσαν. Οι φωνές του, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τις χειροπέδες, έβγαλαν στο δρόμο τους κατοίκους στη γειτονιά.

Νωρίτερα είχε προηγηθεί έλεγχος στην οικία του. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης 53,5 γραμμαρίων, ποσότητα χασίς 52,2 γραμμαρίων και όλα τα σύνεργα, όπως ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας για τη συσκευασία τους. Εκτός από τα ναρκωτικά κατασχέθηκε ποσό 1.000 ευρώ, συσκευές κινητών τηλεφώνων, αλλά και το δίκυκλο όχημα του 34χρονου ως μέσο διακίνησης των ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης ο υπήκοος Αλβανίας διαμένει τον τελευταίο χρόνο στην Ελλάδα και φέρεται να εργάζεται ως οικοδόμος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η ποσότητα που εντόπισαν στο σπίτι του αποτελεί μέρος μεγαλύτερης ποσότητας που ενδεχόμενα έχει στην κατοχή του ο 34χρονος. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν τυχόν καβάντζες με επιπλέον ποσότητες κοκαΐνης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και σήμερα θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία.

Σε ακόμη μία σύλληψη, στο μεταξύ, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου. Συγκεκριμένα, στις 4:30 μ.μ., στη Ν. Ιωνία, συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, όταν στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα 5,5 γραμμαρίων χασίς.

Στις Αλυκές

Χθες, στις 11 π.μ., σε παραλιακό χώρο της περιοχής Αλυκών Βόλου, από προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας & Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής, συνελήφθη 21χρονος, διότι βρέθηκε στην κατοχή μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 4,8 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Βόλου, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου