ΤΟΠΙΚΑ

Διοργάνωση Φεστιβάλ και Φεστιβαλικός Τουρισμός

διοργάνωση-φεστιβάλ-και-φεστιβαλικό-685391

Τα Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών του του Τμήματος Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνουν διάλεξη της κ. Μαρίας Ψαρρού, Διδάκτορος Παντείου Πανεπιστημίου με θέμα: Διοργάνωση Φεστιβάλ και Φεστιβαλικός Τουρισμός.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 18:00 στην αίθουσα Β14 του ΤΜΧΠΠΑ.

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Μαρία Ψαρρού είναι Διδάκτωρ στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται: μάνατζμεντ φεστιβάλ, πολιτιστική και περιφερειακή πολιτική, πολιτιστική διαχείριση και μάρκετινγκ, μάρκετινγκ και branding τόπου, κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα, ενώ η διδακτορική της διατριβή εξετάζει το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στην προώθηση του σύγχρονου ελληνικού πολιτισμού μέσα από τα φεστιβάλ. Από το 2005 μέχρι το 2010, απέκτησε ευρύ φάσμα εργασιακής εμπειρίας στις πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες (ιδιωτικός, δημόσιος και τρίτος τομέας), ως project manager, εκπαιδεύτρια ή επιστημονική συνεργάτιδα.

Το 2010, ανέλαβε τη θέση της Διευθύντριας στη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Κερατσινίου, ενώ σήμερα απασχολείταις το Τμήμα Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου