ΤΟΠΙΚΑ

Μία μεγάλη αγκαλιά για το ΕΕΕΕΚ Βόλου

μία-μεγάλη-αγκαλιά-για-το-εεεεκ-βόλου-687703

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια έκθεσης της Ελένης Παπαθανασίου στην Εξωραϊστική

Γέμισε ασφυκτικά χθες η αίθουσα της Εξωραϊστικής με δεκάδες Βολιώτες να δίνουν το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας της δημοσιογράφου Ελένης Παπαθανασίου, που πραγματοποιείται για καλό σκοπό.

Οι Βολιώτες άνοιξαν διάπλατα την καρδιά τους, εκφράζοντας για μια ακόμη φορά τα αλληλέγγυα αισθήματα και τη στήριξή τους στην προσπάθεια υλοποίησης ενός στόχου ζωής, την αγορά ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου για την μετακίνηση των παιδιών του ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Το πλήθος του κόσμου που προσήλθε στον χώρο της εκδήλωσης υποδέχτηκαν με ζεστά χαμόγελα και ευχαριστίες οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου, που περιμένουν με λαχτάρα στην αυλή του σχολείου τους το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που θα αλλάξει τη καθημερινότητά τους.

Η Ελένη Παπαθανασίου με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη θερμή ανταπόκριση του κόσμου στο κοινό κάλεσμα αλληλεγγύης, που υποστηρίζεται από τους δημοσιογράφους, τις Ενώσεις που τους εκπροσωπούν, τοπικούς φορείς, γονείς, το έμψυχο δυναμικό του σχολείου και σύσσωμη την τοπική κοινωνία.

«Οι Βολιώτες έστειλαν το δικό τους μήνυμα ότι δεν χωρά πουθενά ρατσισμός, ειδικά απέναντι στα παιδιά με αναπηρία. Ολοι μαζί κάνουμε το όνειρο των παιδιών πραγματικότητα, να αγοράσουμε το λεωφορειάκι του ΕΕΕΕΚ Βόλου και η συγκεκριμένη έκθεση φωτογραφίας είναι μια έκθεση αγάπης, αλληλεγγύης και έντονων συναισθημάτων», είπε.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι και πολύς κόσμος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου