1.000 δέματα και διατακτικές από την ΕΒΟΛ τα φετινά Χριστούγεννα

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-15, 13:31:34
1.000 δέματα και διατακτικές από την ΕΒΟΛ τα φετινά Χριστούγεννα

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποφάσισε να διανείμει σε πολίτες που έχουν ανάγκη 1.000 δέματα με γαλακτοκομικά προϊόντα της βιομηχανίας ΕΒΟΛ.

Το κάθε δέμα θα περιέχει και μία διατακτική των 50 ευρώ για την αγορά ειδών τροφίμων από super markets.

Η επιλογή των δικαιούχων που θα λάβουν αυτό το βοήθημα θα γίνει από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος, την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας, τους Δήμους και την ΕΒΟΛ.

Πιο συγκεκριμένα θα δοθούν κάρτες στους ως άνω φορείς οι οποίες θα δοθούν κατά την κρίση τους σε πολίτες που έχουν ανάγκη.

Η διανομή των δεμάτων θα γίνει από την Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 π.μ. για τους πολίτες του Βόλου στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγ. Νικολάου και για τους δικαιούχους των περιφερειακών Δήμων της Μαγνησίας στο χώρο των Δημαρχείων τους από τους υπηρεσιακούς παράγοντες των Δήμων.

Για την παραλαβή ο κάθε δικαιούχος θα προσκομίζει την κάρτα που θα του έχει δοθεί από τους ανωτέρω φορείς.

Επίσης, η ΕΒΟΛ θα χορηγεί καθημερινά για το χρονικό διάστημα από 23 Δεκεμβρίου 2018 έως 10 Ιανουαρίου 2019, 200 φιάλες γάλακτος στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στις Άσπρες Πεταλούδες, ΕΛΕΠΑΠ, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο Γηροκομείο Βόλου, στο Γηροκομείο Καναλίων, καθώς και στην Κιβωτό του Κόσμου.

Η απόφαση του Συνεταιρισμού Βόλου αποτελεί ελάχιστη πράξη αναγνώρισης της στήριξης της τοπικής κοινωνίας στα προϊόντα ΕΒΟΛ εδώ και αρκετές δεκαετίες και δηλώνει ότι εφόσον το επιτρέπουν οι οικονομικές δυνατότητές του θα βοηθά με κάθε μέσο ευπαθείς κυρίως κοινωνικές ομάδες.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=