ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυμα συμπαράστασης στο ΕΕΕΕΚ Βόλου

μήνυμα-συμπαράστασης-στο-εεεεκ-βόλου-688663

Εκθεση φωτογραφίας σήμερα της δημοσιογράφου Ελένης Παπαθανασίου για καλό σκοπό στην Εξωραϊστική

Εικόνες του Βόλου μέσα από την ματιά της δημοσιογράφου Ελένης Παπαθανασίου περιλαμβάνει η έκθεση που εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 7μ.μ. στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ως στόχο να στηρίξει την προσπάθεια που ξεκίνησαν οι γονείς παιδιών με αναπηρία στον Βόλο, προκειμένου να καταστεί δυνατή η αγορά ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου για το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης – Κατάρτισης Βόλου.

Οι συμμετέχοντες στην κοινή πρωτοβουλία απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής στην τοπική κοινωνία, μεταφέροντας μηνύματα κοινωνικής ευαισθησίας μέσα από τη δύναμη της εικόνας.

Στην κοινή προσπάθεια συμμετέχουν η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΘΕΣτΕΕ) με το Επικουρικό της Ταμείο και το Μορφωτικό της Ίδρυμα, μαζί με τον ΠΣΑΤ και την Περιφερειακή Επιτροπή Αθλητικών Συντακτών Θεσσαλίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Βόλου, ο Σύλλογος Γονέων ΑμεΑ Ν. Μαγνησίας, η Λέσχη Κοινωνίας Βόλου και ο Μίλτος Μουστακαλής ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Παρκ».

Στην προσπάθεια αγοράς λεωφορείου για τους ανάπηρους μαθητές του ΕΕΕΕΚ Βόλου δίνουν επίσης το «παρών» ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών μπάσκετ Γιάννης Μπουρούσης, η αρχηγός της Εθνικής μπάσκετ γυναικών Εβίνα Μάλτση, ο δεύτερος αρχηγός της Εθνικής ανδρών μπάσκετ και διεθνής καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης και ο κορυφαίος Έλληνας αναρριχητής Νίκος Μαγγίτσης με την παρουσία τους και τις δηλώσεις τους σε βίντεο που θα προβληθεί σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δημοσιογράφος Ελένη Παπαθανασίου – Αποστολάκη παρουσιάζει 60 περίπου φωτογραφίες του Βόλου, ενώ η έκθεση θα λειτουργεί έως τις 21 Δεκεμβρίου, καθημερινά 6 – 9μ.μ. Την εκδήλωση των εγκαινίων θα επενδύσει μουσικά ο γνωστός Βολιώτης καλλιτέχνης Γιώργος Μπελίρης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου