ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακλήθηκε η ποινή του αποκλεισμού του Αχ. Μπέου από το ποδόσφαιρο

ανακλήθηκε-η-ποινή-του-αποκλεισμού-το-689118

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με τη σημερινή της απόφαση ακύρωσε τις καταδικαστικές αποφάσεις του 2011 με τις οποίες είχε επιβληθεί στον Αχιλλέα Μπέο ισόβιος αποκλεισμός από το ποδόσφαιρο.

Μετά την απόφαση αυτή ο Δήμαρχος Βόλου πλέον μπορεί να ασχοληθεί και πάλι με το ποδόσφαιρο. Την υπόθεση χειρίστηκε ο γνωστός Βολιώτης δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης.

Υπενθυμίζεται ότι, ο Αχιλλέας Μπέος είχε τιμωρηθεί με ισόβιο αποκλεισμό για αδικήματα στα οποία έχει ήδη αθωωθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη και η αθώωσή του σήμερα και από την Αθλητική Δικαιοσύνη ήταν επακόλουθο των αποφάσεων αυτών.

Δήλωση του Αχιλλέα Μπέου

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μετά την ανακοίνωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει:

“Η απόφαση της αθλητικής Δικαιοσύνης με την οποία αθωώνομαι πλήρως από μια κατασκευασμένη κατηγορία που μου είχε αποδοθεί, για λόγους άθλιας μικροπολιτικής σκοπιμότητας της εποχής εκείνης, αναμφίβολα είναι ιστορική, τόσο για μένα όσο και για την οικογένεια μου, που υποφέραμε από την απηνή δίωξη αδίστακτων πολιτικών απατεώνων, που για μια οκταετία μας στιγμάτισαν.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι για μια ακόμη φορά δικαιώνεται η εκτίμησή μου – και ευτυχώς – ότι υπάρχουν δικαστές, με ήθος, αξία και ακεραιότητα, στους οποίους μπορεί να προσφεύγει και να προσβλέπει ο πολίτης για να προστατευτεί.

Δεν πανηγυρίζω, αλλά εύλογα αισθάνομαι την ανάγκη, όντας βαθιά συγκινημένος, να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά και την ικανοποίησή μου και να ευχαριστήσω όλους όσοι μου συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μου για δικαίωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου