ΤΟΠΙΚΑ

Σάλτο μορτάλε από 10 μέτρα για 45χρονο ξυλουργό

σάλτο-μορτάλε-από-10-μέτρα-για-45χρονο-ξυλ-452797

Με «βουτιά» στο κενό από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή του 45χρονος άνεργος ξυλουργός. Πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματός του, στον Άνω Βόλο, στις 7:10 χθες το πρωί. Το σώμα του σταμάτησε πάνω στην ταράτσα διπλανής μονοκατοικίας.

Από την πτώση ο 45χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες διέμενε μόνος του, ενώ είχε μεγάλο χρονικό διάστημα να εργαστεί. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόπειρα αυτοκτονίας δεν έχουν πλήρως διευκρινιστεί. Στην αστυνομία συγγενικό του πρόσωπο φέρεται να κατέθεσε ότι ο 45χρονος λάμβανε στο παρελθόν φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοψε από το καλοκαίρι.

Αυτόπτης μάρτυρας της πτώσης του 45χρονου από ύψος δέκα περίπου μέτρων ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Στο σημείο έσπευσαν μαζί με το ασθενοφόρο τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι έστησαν επιχείρηση ώστε να κατεβάσουν τον σοβαρά τραυματία από την ταράτσα του ισόγειου κτίσματος.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε άμεσα στο Νοσοκομείο Βόλου. Το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου ανέλαβε την προανάκριση.

Πρόκειται για την τρίτη απόπειρα αυτοκτονίας που σημειώνεται στο Βόλο σε χρονικό διάστημα μίας εβδομάδας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου