ΤΟΠΙΚΑ

Κατέληξε στη διάρκεια επέμβασης ο πρ. αντιδήμαρχος Αφετών Χρήστος Βαΐτσης

κατέληξε-στη-διάρκεια-επέμβασης-ο-πρ-α-691061

Βαρύ πένθος για την απώλεια του Χρήστου Βαϊτση πρώην αντιδημάρχου Αφετών, πρώην δημοτικού συμβούλου Νοτίου Πηλίου και πρώην προέδρου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Συκής.

Ο άτυχος άνδρας απεβίωσε χθες σε ηλικία 75 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.

Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλική αιμορραγία μετά από ατύχημα το περασμένο Σάββατο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Το άγγελμα του θανάτου του τύλιξε στο πένθος την οικογένειά του. Κανένας σε ολόκληρη τη Συκή δεν περίμενε την τραγική κατάληξη.

Ο 75χρονς ήταν πολύ αγαπητός στο χωριό όπου είχε προσφέρει και με την ιδιότητα του κοινοτικού συμβούλου.

Επαγγελματικά εργάστηκε ως κτηνοτρόφος και είχε μία επιτυχή πορεία.

Όμως, άνθρωπος της προσφοράς δραστηριοποιήθηκε έντονα και στα δημοτικά πράγματα, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Συκής. Οικείοι του είπαν ότι ήταν φιλόξενος, ευγενικός, μεγαλόψυχος.

Ο ίδιος έμεινε ορφανός από μικρή ηλικία, αλλά αγωνίστηκε σκληρά στη ζωή του και έτσι μπόρεσε να προχωρήσει μπροστά. Πάντοτε, εξάλλου, όπως είπαν οικείοι του κοιτούσε μπροστά. Από τον γάμο του απέκτησε τρία παιδιά ενώ γνώρισε και έξι εγγόνια.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Συκής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου