ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτικό διήμερο για τους νέους αγρότες

ενημερωτικό-διήμερο-για-τους-νέους-αγ-691275

Η δράση «Εκπαίδευση εκπαιδευτών ενηλίκων» που απευθύνεται σε νέους αγρότες, θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο στο πλαίσιο του προγράμματος «Νέα γεωργία για τη νέα γενιά», το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Παρκ».

Το πρόγραμμα «Νέα γεωργία για τη νέα γενιά» είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται μέσω αποκλειστικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, από το Πανεπιστήμιο Rutgers σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Εκτός όλων των άλλων, στο πλαίσιο του διημέρου, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, 10:00 – 13:00, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Forum του ξενοδοχείου «Παρκ», (αίθουσα «Κένταυρος») ένα μικρό workshop για ωφελούμενους του προγράμματος με θέμα «Μικροπιστώσεις: Ένα εργαλείο για νέους επιχειρηματίες στον κλάδο της αγροδιατροφής».

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τους οργανισμούς Τhe People’s Trust, AFI (Action Finance Intitiative) και Microstars/ΚΕΠΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου