ΑΛΜΥΡΟΣ

Ασφαλιστικό και φορολογικό στην ατζέντα του Κινήματος Αλλαγής

ασφαλιστικό-και-φορολογικό-στην-ατζέ-691532

Οπως τονίστηκε σε περιοδεία κλιμακίου στην περιοχή του Αλμυρού

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών για την πρόταση νόμου που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής με θέμα «Πρώτη δέσμη μέτρων οικονομικής ανάκαμψης και κοινωνικής δικαιοσύνης» και τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής (Σχέδιο Ελλάδα), αλλά και της καταγραφής προβλημάτων των περιοχών ευθύνης της, η Ν.Ε. Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής διοργάνωσε περιοδεία κλιμακίου στον Δήμο Αλμυρού.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν οι Μπαργιώτας Κώστας βουλευτής Λάρισας, τομεάρχης Υγείας, Σαμαρίνα Φράτζη μέλος Κ.Ε., Κουτσούκος Δημήτρης μέλος Κ.Ε., Τσιώμου Φούλη γραμματέας της Ν.Ε., Σακκόπουλος Γιάννης γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι Άγγελος Αγραφιώτης, μέλος του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, Φανή Αγορίτσα καθώς και μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Κ.Υ. Αλμυρού όπου συζήτησε με τον διευθυντή και τους εργαζόμενους τα προβλήματα του χώρου με σημαντικότερο αυτό της υποχρηματοδότησης. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τη Σούρπη όπου είχε την ευκαιρία σε συνάντηση που έγινε σε καφέ στη κεντρική πλατεία να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων, με κυριότερα αυτό του ασφαλιστικού και των δυσμενών επιπτώσεων που έχει ο νόμος Κατρούγκαλου, των υψηλών εισφορών, αλλά και της διάθεσης των αγροτικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές.

Το κλιμάκιο επισκέφθηκε επίσης τον Γυναικείο Συνεταιρισμό Σούρπης, όπου επίσης η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα της φορολογίας και του αυξημένου ΦΠΑ. Εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής έγινε αναλυτική παρουσίαση των θέσεων του ΚΙΝΑΛ επί των προαναφερθέντων θεμάτων και δόθηκε η δέσμευση ότι μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο το Κίνημα Αλλαγής θα πιέσει την Κυβέρνηση, ώστε να υπάρξουν ελαφρύνσεις προς όφελος των κοινωνικών ομάδων που έχουν δοκιμαστεί ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού στο καφενείο «Φάσσας» όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τα τοπικά στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και ακολούθησε συζήτηση με τους κατοίκους του Αλμυρού καταγράφοντας τα προβλήματα, με κυρίαρχα αυτά του πρωτογενή τομέα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου