ΤΟΠΙΚΑ

Από τον Πειραιά στον Βόλο αποκλειστικά για τη «Φλόγα»

από-τον-πειραιά-στον-βόλο-αποκλειστικ-692171

Ηρθε και τράβηξε… κουπί για μία ώρα προκειμένου να ενισχύσει την προσπάθεια των γυμναστηρίων Gym Way

Με ένα σακ βουαγιάζ όλο κι όλο, για τα αθλητικά του ρούχα και παπούτσια, ο Χρήστος Βλαχογιάννης ταξίδεψε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα από τον Πειραιά στον Βόλο με αποκλειστικό σκοπό να κωπηλατήσει για μία ώρα στον πρώτο Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο Κωπηλατικού Εργομέτρου που διοργάνωσαν τα γυμναστήρια Gym Way για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».

Εκατοντάδες Βολιώτες κάθε ηλικίας έγιναν «κωπηλάτες» και τράβηξαν… κουπί για καλό σκοπό, για να μείνει άσβεστη για 12 ώρες η «Φλόγα» της αγάπης και της αλληλεγγύης για τα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που σε τρυφερή ηλικία δίνουν άνιση μάχη για τη ζωή.

Το Σάββατο από το πρωί έως το βράδυ, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου, με πρωτοβουλία των γυμναστηρίων Gym Way στήθηκαν επτά κωπηλατικά εργόμετρα, στα οποία εναλλάσσονταν οι κωπηλάτες για τη ζωή.

Με τη μουσική να δίνει τον ρυθμό, το team του Gym Way να καθοδηγεί, να συμβουλεύει και να ενθαρρύνει, αλλά και να κάνει τη δική του προσπάθεια στο κωπηλατικό εργόμετρο, τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που ήταν χορηγός επικοινωνίας να δίνει το «παρών», ο κωπηλατικός μαραθώνιος στέφθηκε από επιτυχία. Καταγράφτηκαν εκατοντάδες χιλιόμετρα και ταξίδεψε μακριά το μήνυμα της στήριξης στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Φλόγα».

Ξεχώρισε όμως η παρουσία του ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στον Πειραιά που διένυσε ολόκληρα χιλιόμετρα οδικώς για να έρθει στον Βόλο και να συνεχίσει τραβώντας… κουπί για τη «Φλόγα».

Στο παγκάκι του Αγίου Νικολάου έβαλε τα αθλητικά του παπούτσια και κάθισε στο κωπηλατικό εργόμετρο κωπηλατώντας για μία ώρα.

«Ηρθα αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό αυτό. Να βοηθήσω τα παιδιά στη διοργάνωσή τους, να κάνω μία ώρα κωπηλασία και να συμβάλω στο να κάνουμε όσο το δυνατό περισσότερα χιλιόμετρα μπορούμε για τη «Φλόγα»», δήλωσε ο κ. Βλαχογιάννης.

«Νιώθω όμορφα γιατί βοηθάμε σε έναν ιερό αγώνα που γίνεται για τα παιδιά της «Φλόγας». Είναι όμορφο να βοηθάς έναν συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Ιδίως αυτές τις ημέρες, αυτή την εποχή είναι ωραίο να προσφέρεις ό,τι καλύτερο μπορείς για τους ανθρώπους», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου