ΤΟΠΙΚΑ

Φτερά στις «Ασπρες Πεταλούδες»

φτερά-στις-ασπρες-πεταλούδες-692289

Πλήθος κόσμου στη χθεσινή εκδήλωση για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης του ιδρύματος

Με συγκινητική προθυμία ανταποκρίθηκε η τοπική κοινωνία στο κάλεσμα του ιδρύματος «Ασπρες Πεταλούδες» για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης των 50 παιδιών και ενηλίκων που έχουν αγκαλιαστεί από τη δομή. Μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά ήταν η συμμετοχή του κόσμου στην καθιερωμένη εκδήλωση αγάπης, που πραγματοποιήθηκε χθες στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του «Ξενία».

Με χαμόγελα και ευχές για μακροημέρευση της προσπάθειας, πλαισιώθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση αλληλεγγύης, με τον πρόεδρο του ιδρύματος Θανάση Μπακαλιάνο να εκφράζει την ευγνωμοσύνη τού προσωπικού και των φιλοξενουμένων για τη διαρκή στήριξη της τοπικής κοινωνίας.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, υπογράμμισε ότι οι «Ασπρες Πεταλούδες» έχουν πάντα ανοιχτά τα φτερά χάρη στην αγάπη και τη στήριξη του κόσμου. Τη συμπαράσταση των ανθρώπων της διπλανής πόρτας, που επισκέπτονται το ίδρυμα και προσφέρουν τρόφιμα, χρήματα και άλλα είδη, κυριολεκτικά από το υστέρημά τους.

Το ίδρυμα «Ασπρες Πεταλούδες» είναι μια φιλόξενη αγκαλιά για πενήντα παιδιά και ενήλικες ηλικίας από 14 και άνω, με τον μεγαλύτερο σε ηλικία φιλοξενούμενο να είναι 67 ετών. Ο κ. Μπακαλιάνος υπογράμμισε ότι το προσωπικό και οι επιστήμονες που πλαισιώνουν τη λειτουργία του ιδρύματος συμβάλλουν αποφασιστικά στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε παιδιά και ενήλικες.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους πάντες για τη στήριξή τους στο ίδρυμα. Χάρη στη βοήθειά τους οι «Ασπρες Πεταλούδες» συνεχίζουν τη δράση τους», είπε ο πρόεδρος του ιδρύματος που προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο.

Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά το συγκρότημα της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα, ενώ μίλησε η καθηγήτρια του Ανοικτού Πανεπιστημίου Χριστίνα Λάπα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου