ΤΟΠΙΚΑ

Σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου σήμερα οι Γ. Πανούσης και Αχ. Ζήσης

σε-εκδήλωση-του-δικηγορικού-συλλόγου-693542

Στον Βόλο θα βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και καθηγητής Εγκληματολογίας Γιάννης Πανούσης και ο Εισαγγελέας Εφετών, πρώην Εισαγγελέας Διαφθοράς Β. Ελλάδας και πρώην προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου Αχιλλέας Ζήσης.

Οι κ.κ. Πανούσης και Ζήσης θα μιλήσουν σε επιστημονική ημερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου. Η εκδήλωση έχει ως θέμα «Διαφθορά, καρκίνωμα της Δημοκρατίας». Θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του ΤΕΕ Μαγνησίας.

Η επιστημονική ημερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου θα πραγματοποιήσει ακόμη συνδιοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα με το Ιδρυμα Αγωγής Ανηλίκων Αρρένων Βόλου, την Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018 στις 3:30 το μεσημέρι, με σκοπούς αφενός την ενίσχυση του Ιδρύματος, αφετέρου την ψυχοκινητική στήριξη των ανηλίκων.

Ακόμη, στις 22 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών του ΔΣΒ.

Παράλληλα οι δικηγόροι προγραμματίζουν Bazaar για την οικονομική ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ-Παράρτημα Βόλου, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο Εντευκτήριο του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου (Δικαστικό Μέγαρο).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου