ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρίες για ουρές ταλαιπωρίας έξω στο κρύο και στα ΕΛ.ΤΑ. Αγριάς

διαμαρτυρίες-για-ουρές-ταλαιπωρίας-έ-693584

Διαμαρτυρίες για ουρές ταλαιπωρίας και στα ΕΛ.ΤΑ. Αγριάς, μετά τα ΕΛ.ΤΑ. Βόλου και Ν. Ιωνίας όπου ο χρόνος αναμονής των συναλλασσόμενων μπορεί να αγγίζει ακόμη και τις δύο ώρες.

Στο μικρό γραφειάκι στην περιοχή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στην Αγριά, όπου στεγάζεται το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. υπηρετούν πλέον μόλις δύο υπάλληλοι που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την εξυπηρέτηση του κοινού.

Ωστόσο, στα ΕΛ.ΤΑ. Αγριάς απευθύνονται κάτοικοι σχεδόν απ’ όλο το παραλιακό μέτωπο του Πηλίου και οι δύο υπάλληλοι σηκώνουν τον φόρτο εργασίας στην πρωινή βάρδια που λειτουργεί το υποκατάστημα (έως και το μεσημέρι) αφού δεν υπάρχει προσωπικό για να επεκταθούν οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού.

Συναλλασσόμενοι στην Αγριά δεν διαμαρτύρονται μόνο για την πολύωρη αναμονή μέχρι να έρθει η σειρά τους και να βρεθούν μπροστά στον γκισέ προκειμένου να παραδώσουν ή να παραλάβουν δέματα, να πληρώσουν λογαριασμούς.

Το υποκατάστημα στεγάζεται σε μόλις λίγα τετραγωνικά μέτρα και σε ώρες αιχμής οι πολίτες που προσέρχονται να εξυπηρετηθούν δεν χωράνε καν μέσα, με αποτέλεσμα να περιμένουν έξω στον δρόμο, στο κρύο.

Κάτοικοι της περιοχής υπογραμμίζουν ότι η κατάσταση θα γίνει χειρότερη από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά οπότε και ξεκινά η έκδοση εργοσήμων, η πληρωμή του ΕΝΦΙΑ και των τελών κυκλοφορίας και ζητούν ενίσχυση του υποκαταστήματος με προσωπικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου