ΤΟΠΙΚΑ

Εσβησε άμεσα φωτιά στις εγκαταστάσεις Δασοπροσκόπων στη Γορίτσα

εσβησε-άμεσα-φωτιά-στις-εγκαταστάσει-693641

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το πρωί στις εγκαταστάσεις του 9ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βόλου, στους πρόποδες της Γορίτσας.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου, ωστόσο, ήταν άμεση και αποτελεσματική, με αποτέλεσμα να κατασβεστεί άμεσα η μικρή εστία φωτιάς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Μαγνησίας, την οποία υπογράφει ο Κ. Μαγαλιός, το προσωπικό και τα οχήματα της Π.Υ. Βόλου ανταποκρίθηκαν στις κλήσεις των περίοικων και των Βαθμοφόρων του Συστήματος και λίγα λεπτά μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς βρέθηκαν στο σημείο.

Από την φωτιά προκλήθηκαν φθορές στο οίκημα της 9ης Κοινότητας Ανιχνευτών Βόλου, χωρίς να κινδυνεύσει ο φυσικός περιβάλλοντας χώρος ή οι λοιπές εγκαταστάσεις του 9ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Βόλου.

Σημειώνεται πως κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς εντός του χώρου δεν υπήρχε ενήλικο ή ανήλικο μέλος της Περιφέρειας Προσκόπων Μαγνησίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

«Ευχαριστούμε δημόσια την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για τις άμεσες ενέργειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου