Γιορτή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αργαλαστή

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-10, 12:11:27
Γιορτή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αργαλαστή

Με πολλά χαμόγελα και ευχές, μελωδίες της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Βόλου, πυροτεχνήματα, παιχνίδι με τεχνητό χιόνι και δωρεάν εδέσματα, αναψυκτικά-ποτά, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Αργαλαστής η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Για μια πρωτόγνωρη εκδήλωση στα χρονικά του Δήμου Νοτίου Πηλίου που σηματοδοτεί τη γιορτινή περίοδο, έκαναν λόγο πολλοί δημότες και επισκέπτες που χάρηκαν την εκδήλωση, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στους ρυθμούς της Φιλαρμονικής και του γνωστού ερμηνευτή Θωμά Σκοτίδα και συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΤΣ Αργαλαστής κ. Γιώργος Παπαϊωάννου, ανάβοντας στη συνέχεια το δέντρο.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία", Αντιδήμαρχος κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου, ευχήθηκε η  γέννηση του Χριστού να είναι το προμήνυμα για μια χρονιά διαφορετική, όμορφη, με λιγότερα προβλήματα και περισσότερες φωτεινές εικόνες.

Ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης, ιδιαίτερα την Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου και τον ερμηνευτή Θ. Σκοτίδα που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Νοτίου Πηλίου και για πρώτη φορά πραγματοποίησαν μουσική εκδήλωση στην περιοχή, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά με ακόμη πλουσιότερο πρόγραμμα γιορτινών εκδηλώσεων.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=