ΤΟΠΙΚΑ

Στολισμός και φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Ν. Αγχίαλο

στολισμός-και-φωταγώγηση-χριστουγεν-693989

Το πνεύμα των Χριστουγέννων ζωντάνεψε το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018, στην κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου. Τα χαμόγελα και οι χαρούμενες παιδικές φωνούλες “γέμισαν” τον χώρο όπου βρισκόταν και ο Άη Βασίλης φορτωμένος με στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η παιδική χορωδία του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Νέας Αγχιάλου, μέσα από γνωστές κι αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, πλημμύρισε την πλατεία, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα και κάνοντας όλους κοινωνούς της Χριστουγεννιάτικης μαγείας.

Η φωταγώγηση του δέντρου έγινε μέσα σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού από όλους τους παρευρισκομένους. Προσφέρθηκαν γλυκά και αναψυκτικά στα παιδιά, καθώς και ζεστό κρασί στους μεγάλους. Μέσα στο καφενεδάκι “Στου καφέ τα Παραμύθια” παρουσιάστηκαν Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες που φιλοτεχνήθηκαν με ιδιαίτερο μεράκι και διάθεση.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Φιλοπρόοδου ευχαριστούν θερμά την μαέστρο κα Χαρά Σταυράκη που εργάζεται άοκνα και με αγάπη για το καλύτερο αποτέλεσμα της παιδικής χορωδίας του συλλόγου.
Επίσης, ευχαριστούν τους υπαλλήλους φωτισμού του δήμου Βόλου για την προσφορά τους στην άρτια διεξαγωγή της φωταγώγησης, καθώς και τις κυρίες Βήτα Αθηνά, Καμπούρη Ζέτα, Κοντού Βούλα, Μαλαματλή Βάϊα, Τριάντου Βάσω για την συμβολή τους στην επιτυχία της καλλιτεχνικής έκθεσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου