Δήλωση του Απόστολου Γαλάτη για τη σύλληψή του

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-10, 09:45:04
Δήλωση του Απόστολου Γαλάτη για τη σύλληψή του

Στη σύλληψη του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του ΔΕΟΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Απόστολου Γαλάτη προχώρησαν χθες το βράδυ αστυνομικού του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, μετά από μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μήνυση υποβλήθηκε μετά τις αναφορές του κ. Γαλάτη στη διάρκεια της χθεσινής τηλεοπτικής του εκπομπής ότι βάσει ενημέρωσης που έχει η Αστυνομία «η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον κάτοχο του αυτοκινήτου που χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη της επίθεσης, προ δύο περίπου μηνών, εναντίον του και αυτός είναι ο Ευρυπίδης Τσιμπανάκος».

Ο Απόστολος Γαλάτης, μετά τη σύλληψή του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Τα όσα ανέφερα, χωρίς χαρακτηρισμούς, στην διάρκεια της εκπομπής μου στην τηλεόραση του ASTRA που με έφεραν κρατούμενο με τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, είναι γεγονότα που δεν αμφισβητούνται και που πολύ εύκολα και άμεσα θα αποδειχθούν.

Αλλωστε τα σχετικά έγγραφα περιέχονται στη δικογραφία που η Ασφάλεια Βόλου έχει σχηματίσει για την εγκληματική επίθεση που δέχθηκα, μεταβαίνοντας στον χώρο της εργασίας μου.

Η κίνηση Τσιμπανάκου, να υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου, μόνο ως αντιπερισπασμός μπορεί να ερμηνευθεί και η εκτίμηση αυτή ενισχύεται από το γεγονός ότι ενώ και εγώ τον μήνυσα, εν τούτοις δεν παρουσιάζεται στις Αρχές για να αντιμετωπίσει την προβλεπόμενη διαδικασία.

Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους, η Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απόλυτα, έχει επιληφθεί και θα αποδώσει τις ευθύνες, όπου υπάρχουν. Όλα τα άλλα, όπως λέμε στη γλώσσα την αθλητική, είναι η μπάλα στην εξέδρα".

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=