ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα ο Κωπηλατικός Μαραθώνιος για τη «Φλόγα»

σήμερα-ο-κωπηλατικός-μαραθώνιος-για-τ-695105

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ το team του Gym Way και Βολιώτες κωπηλατούν για τη στήριξη της «Φλόγας»

Στις 10 σήμερα το πρωί ξεκίνησε ο πρώτος Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος Κωπηλατικού Εργομέτρου που πραγματοποιείται στον Αγιο Νικόλαο στον Βόλο. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των γυμναστηρίων Gym Way, που επέλεξαν αυτόν τον τρόπο για να ενισχύσουν τους σκοπούς της «Φλόγας».

Από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, στα επτά κωπηλατικά εργόμετρα που στήθηκαν κάτω από τέντες απέναντι από την πλατεία του Αγίου Νικολάου το team του Gym Way, μεταξύ των οποίων και τρεις πρωταθλητές κωπηλασίας, θα συμβουλεύει, θα καθοδηγεί και θα επιβλέπει τους συμμετέχοντες στον ξεχωριστό κωπηλατικό αγώνα στη… στεριά, που στόχο έχει να κρατήσει άσβεστη για 12 συνεχόμενες ώρες τη «Φλόγα», στηρίζοντας με την προσπάθειά τους τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες και τον αγώνα τους για την ίδια τη ζωή.

Οποιος θέλει να συμμετέχει θα καταβάλλει ποσό τριών ευρώ. Το σύνολο των χρημάτων που θα συγκεντρωθεί από τις συμμετοχές θα διατεθεί στον σύλλογο «Φλόγα», εκπρόσωποι του οποίου θα βρίσκονται στον χώρο και θα διαθέτουν και stand μέσα από το οποίο θα πωλούν διάφορα είδη για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.

Χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου