«Διαμάντι» της Telegraph το Πήλιο

Τελευταία ενημέρωση: 2018-12-07, 17:57:31
«Διαμάντι» της Telegraph το Πήλιο

Διθύραμβοι της βρετανικής εφημερίδας για τους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς

 

Υμνος στο Πήλιο και τις ομορφιές της Ελλάδας είναι το ρεπορτάζ με τίτλο «Μυστική Ελλάδα: Τα 21 «διαμάντια» που δεν σκέφτεστε να επισκεφτείτε αλλά θα έπρεπε», το οποίο δημοσίευσε πρόσφατα η βρετανική Telegraph. Το Πήλιο, με βάση το παραπάνω δημοσίευμα, συγκαταλέγεται στους 21 ελκυστικούς προορισμούς της Ελλάδας, τα «διαμάντια» του τουρισμού και φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Καλοκαιρινοί νησιωτικοί προορισμοί και περιοχές που ενδείκνυνται για χειμερινές αποδράσεις «πρωταγωνιστούν» στο άρθρο – ύμνος, που συμπεριλαμβάνει σε περίοπτη θέση το Πήλιο και αναμφίβολα ενθαρρύνει τους Βρετανούς να επισκεφτούν την περιοχή.

Με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Γιώργος Ζαφείρης υπογράμμισε ότι «σαφώς είναι θετικό και τιμητικό για το Πήλιο να βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των διαμαντιών του τουρισμού». Σύμφωνα με την εκτίμηση του ιδίου είναι καταλυτικής σημασίας η συμμετοχή της περιοχής σε διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού, η επικοινωνία των επαγγελματιών με τουριστικούς πράκτορες του εξωτερικού και κυρίως οι πτήσεις της Easy Jet.

Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις δημοσιογραφικές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν φέτος, αλλά και τις αντίστοιχες δράσεις που έπονται εκτιμάται ότι δίνουν σημαντική ώθηση στην περιοχή και ενισχύουν τις κοινές προσπάθειες προβολής.

ΓΛ. ΥΔΡ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
4
=