ΤΟΠΙΚΑ

Γέμισαν το Εκθεσιακό Κέντρο

γέμισαν-το-εκθεσιακό-κέντρο-453294

Περισσότεροι από δύο χιλιάδες ένθερμοι συμπαραστάτες του έργου που επιτελείται στους κόλπους του Μουσικού Σχολείου Βόλου αποθέωσαν τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε χθες στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου του Δήμου Βόλου. Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής, ο οποίος έγινε δεκτός με επιφωνήματα ενθουσιασμού από το σύνολο των παρισταμένων, παρακολούθησε εμφανώς συγκινημένος την χθεσινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου, που επικεντρώθηκε στην μοναδική φωνή και την πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.

Η διευθύντρια του σχολείου Βασιλική Δρεπανιώτου υπογράμμισε από την πλευρά της ότι ο κορυφαίος ερμηνευτής «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση», τονίζοντας παράλληλα ότι «διακρίνεται για την καλλιτεχνική του αρτιότητα και το δημοκρατικό του ήθος». Ο ερμηνευτής που σφράγισε αμέτρητες επιτυχίες με το ξεχωριστό μέταλλο της φωνής του, έλαβε από τους διοργανωτές της χθεσινής συναυλίας αναμνηστική πλακέτα και ως δώρο το σύμβολο της πόλης, την Αργώ, με την ευχή «να συνεχιστεί με ούριο άνεμο το ταξίδι του στα χωρικά ύδατα της μουσικής».

Απλός και ιδιαίτερα προσηνής, ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος είναι κοντά στις δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου και μάλιστα είχε συμπράξει με την χορωδία του σχολείου στο πλαίσιο συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο, παρακολούθησε μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο την βραδιά, όπου πρωταγωνίστησαν δεκάδες μαθητές, επικροτώντας με το θερμό του χειροκρότημα το υψηλό επίπεδο των νεαρών σολίστ. Δεν παρέλειψε μάλιστα να συγχαρεί τους συντελεστές και τους διοργανωτές της βραδιάς. Oπως είπε χαρακτηριστικά «έμαθα πολλά απόψε. Παρότι αγαπάμε την Αθήνα, τα αντισώματα είναι στην επαρχία και πρέπει να συνεχίσετε». Παράλληλα ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε με θερμά λόγια για το «πολύ καλό σχολείο», τους γονείς, τους μαθητές και τους καθηγητές, ομολογώντας μάλιστα «θα ήθελα να φοιτήσω στο Μουσικό Σχολείο, αν με θέλετε για συμμαθητή σας» υπό τις επευφημίες του κοινού.

Η χθεσινή συναυλία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου πλαισιώθηκε από παράλληλη προβολή χαρακτηριστικών στιγμιότυπων από την επιτυχημένη πορεία του κορυφαίου ερμηνευτή, καθώς και το θερμό χειροκρότημα όλων των παρισταμένων, οι οποίοι επιβράβευσαν την συνολική προσπάθεια και το άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου