ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για τις πολιτικές αειφορίας στις προστατευόμενες περιοχές

ημερίδα-για-τις-πολιτικές-αειφορίας-σ-696017

Από το Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Π.Θ.

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «Αειφορική Διαχείριση Υδατικού Περιβάλλοντος» του Τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει ημερίδα στο πλαίσιο των μαθημάτων του, με στόχο την παροχή εκπαίδευσης την απόκτηση ισχυρού επιστημονικού υπόβαθρου, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για την υιοθέτηση βέλτιστων λύσεων και εφαρμογών στις νέες τεχνολογίες, στα συστήματα προστασίας και τη διαχείριση του Υδάτινου Περιβάλλοντος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 16.30, στο αμφιθέατρο του Τμήματος Γεωπονίας, Ιχθυολογίας και Υδατικού Περιβάλλοντος.

Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν επιστήμονες του χώρου από Ακαδημαϊκά Ιδρύματα και άλλους κρατικούς φορείς της χώρας και θα πραγματοποιηθούν ομιλίες που θα δώσουν το έναυσμα για εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα σύγχρονα περιβαλλοντικά προβλήματα και σαφή διατύπωση προτάσεων και πολιτικών αντιμετώπισής τους.

Ειδικότερα, στην ημερίδα θα συμμετάσχουν οι Στέφανος Παρασκευόπουλος, Καθηγητής του Π.Τ.Ε.Α του Π.Θ., Νικόλαος Κωτσοβίνος, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δ.Π.Θ., Δρ. Αναστασία Δαλάκα, Βιολόγος, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, και Ευθυμία Γιόκαλα, Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου