ΤΟΠΙΚΑ

Τι έδειξε η νεκροψία για τον 52χρονο που βρέθηκε νεκρός από σκάγια

τι-έδειξε-η-νεκροψία-για-τον-52χρονο-που-696337

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας μεταφέρθηκε χθες η σορός του άτυχου άνδρα από το Μετόχι Πηλίου

Αποκλείστηκε και από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του άτυχου 52χρονου από το Μετόχι, που βρέθηκε προχθές τα ξημερώματα θανάσιμα τραυματισμένος στην κοιλιά από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας.

Χθες η σορός του 52χρονου μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής όπως είχε παραγγελθεί να γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου στο πλαίσιο της περαιτέρω προανάκρισης για τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος του 52χρονου επήλθε από βαρύτατες κακώσεις που προκλήθηκαν από βολίδες πυροβόλου όπλου και η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή φέρεται να απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας επιβεβαιώνοντας τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας που συγκλίνουν στο δυστύχημα ή την αυτοκτονία.

Στο μεταξύ, το Αστυνομικό Τμήμα Νοτίου Πηλίου λαμβάνει καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη.

Οι κάτοικοι στο Μετόχι Αργαλαστής συνέχιζαν να είναι και χθες σοκαρισμένοι από τον αιφνίδιο θανάσιμο τραυματισμό.

Προχθές τα ξημερώματα ένας 52χρονος άνδρας κάτοικος του χωριού εντοπιζόταν θανάσιμα τραυματισμένος από σκάγια στην κοιλιά.

Σε λίγη ώρα περιπολικά οχήματα περικύκλωναν το σπίτι του. Η Αστυνομία ερευνούσε τι είχε συμβεί έως το μεσημέρι, καθώς προβλημάτιζε ο τρόπος του θανάσιμου τραυματισμού.

Κανένας δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί. Ο 52χρονος δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία του. Δεν είχε προϊδεάσει ποτέ για το παραμικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ήταν αγαπητός στο χωριό του. Δούλευε σε αγροτικές εργασίες και στην οικοδομή. Ψάρευε κιόλας, ενώ έπαιρνε μέρος στις κοινωνικές εκδηλώσεις.

«Ξαφνιαστήκαμε. Δεν το περιμέναμε», δήλωσε κάτοικος του χωριού που αντιλήφθηκε το περιστατικό επιστρέφοντας σπίτι του από ψάρεμα. Η οικογένεια του 52χρονου έχει τυλιχθεί σε βαρύ πένθος.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου