ΤΟΠΙΚΑ

Ασημακοπούλου από τον Βόλο: Από «ματωμένα» υπερπλεόνασμα οι παροχές της κυβέρνησης

ασημακοπούλου-από-τον-βόλο-από-ματωμ-700267

«Το υπερπλεόνασμα προέρχεται από τον στραγγαλισμό της μεσαίας τάξης και της επιχειρηματικότητας, από την υπερφορολόγηση, από τον υπό εκτέλεση του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων, από το γεγονός ότι το κράτος έχει κηρύξει εσωτερική στάση πληρωμών. Με αυτά τα χρήματα παίρνουν δέκα από τον κόσμο και μοιράζουν ένα», τόνισε για την παροχολογία της Κυβέρνησης η Βουλευτής Β Αθηνών και Τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της ΝΔ κ. Αννα- Μισέλ Ασημακοπούλου, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι, στο «Γκάζι», η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Βόλου και η ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Οπως ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου κατά την άφιξή της στον χώρο της εκδήλωσης, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρήστο Μπουκώρο, «αυτοί που τώρα έχουν το μέρισμα και το μοιράζουν, λοιδορούσαν και έλεγαν ότι είναι ψίχουλα τα μερίσματα του κ. Σαμαρά. Εμείς είμαστε σοβαρή αντιπολίτευση. Ο,τι καλό μπορεί να γίνει για τον κόσμο ας γίνει. Ομως ο κόσμος τους έχει καταλάβει».

Η ίδια τόνισε την ανάγκη να υπάρξουν σύντομα πολιτικές εξελίξεις προκειμένου να φύγει η χειρότερη όπως την χαρακτήρισε Κυβέρνηση της Ελληνικής Μεταπολίτευσης. «Εχουμε ήδη μπει σε προεκλογική περίοδο, ας μην κοροϊδευόμαστε. Μόνο ο κ. Τσίπρας νομίζει ότι αυτός κυβερνά 100 ημέρες. Ολος ο υπόλοιπος κόσμος ξέρει ότι έχουμε οκτώ χρόνια μνημόνια και τα μισά τα κυβερνά ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Εχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση, ό,τι και να πουν, ό,τι και να δώσουν, ό,τι και να μοιράσουν, ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ποιος έχει κάνει τεράστια ζημιά στον τόπο», επεσήμανε.

Η ίδια μιλώντας στα κομματικά στελέχη έθιξε θέματα επικαιρότητας και πολιτικών εξελίξεων, ενώ απευθυνόμενοι στους νέους της παράταξης υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. εγγυάται να δημιουργήσει «μία Ελλάδα στην οποία οι νέοι θα μπορούν να δημιουργήσουν, να βρουν εργασία, να κάνουν οικογένεια. Εμείς είμαστε με την Ελλάδα που ξυπνά νωρίς το πρωί, με τους νοικοκυραίους και με τους ανθρώπους που θέλουν να βρουν δουλειά, με όσους θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα», τόνισε.

Για «ματωμένο υπερπλεόνασμα» έκανε λόγο και ο Βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ., κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος εστιάζοντας στην περίπτωση του νομού υπογράμμισε ότι «επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεν έχει μπει ούτε καρφί, δεν έχει γίνει ούτε μία νέα επένδυση». «Πώς περιμένουμε να ανακάμψει η οικονομία; Η οικονομία με τα επιδόματα δεν ανακάμπτει. Εμείς λέμε ναι στην ενίσχυση των αδύναμων συμπολιτών μας αλλά να είναι προϊόν ανάπτυξης, μεγέθυνσης της πίτας και αύξησης του πλούτου, όπως γίνεται στις σοβαρές χώρες», είπε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου