ΤΟΠΙΚΑ

Αθώος 40χρονος Βολιώτης για ασέλγεια σε ανήλικη

αθώος-40χρονος-βολιώτης-για-ασέλγεια-σε-702044

Αθώος κρίθηκε προχθές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας ένας 40χρονος Βολιώτης που κατηγορούταν για ασέλγεια σε ανήλικη.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος φερόταν να ενέργησε σεξουαλικές πράξεις σε μία κοπέλα ηλικίας 15,5 ετών την οποία γνώρισε μέσω FB και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της μία φορά στην Καρδίτσα το 2016.

Μετά τη σεξουαλική επαφή η κοπέλα έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην οικογένειά της και εκείνη με τη σειρά της κατήγγειλε το περιστατικό στις αρμόδιες Αρχές.

Ο 40χρονος παραπέμφθηκε σε δίκη και προχθές δικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας καθώς εκεί είχε τελεστεί το φερόμενο αδίκημα.

Εντούτοις, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η ανήλικη του παρουσιάστηκε ότι ήταν 19 ετών και έδειχνε και φωτογραφίες της με τις οποίες επίσης φαινόταν να είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό τον ισχυρισμό του κατηγορούμενου και τον αθώωσε καθώς εκτιμήθηκε ότι εκείνος δεν γνώριζε όντως για την ανηλικότητα της παθούσας.

Να επισημανθεί ότι στη δίκη η παθούσα δεν ήταν παρούσα. Στο Δικαστήριο παραβρέθηκαν και μίλησαν οι γονείς της για την περιπέτεια που έζησαν.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου