ΤΟΠΙΚΑ

Ατύχημα ο πνιγμός της 67χρονης στο Λεφόκαστρο

ατύχημα-ο-πνιγμός-της-67χρονης-στο-λεφόκ-704865

Η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα

Τραγικό θάνατο βρήκε προχθές το βράδυ και μάλιστα ανήμερα της ονομαστικής της εορτής μία 67χρονη Βολιώτισσα ιδιοκτήτρια της ταβέρνας
«Λεφόκαστρο».

Πρόκειται για την Αικατερίνη Κυρίτση, πολύ γνωστή και αγαπητή στον Βόλο αλλά και στο Λεφόκαστρο όπου διατηρούσε την επιχείρησή της.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στις 8.30 το βράδυ πνιγμένη στη παραλία στο Λεφόκαστρο στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από το κατάστημά της.

Η σορός της εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής να επιπλέει στη θάλασσα στα δύο μέτρα από την ακτή ενώ φορούσε κανονικά τα ρούχα της και τα παπούτσια της.

Άμεσα κλήθηκαν σε βοήθεια το ΕΚΑΒ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου όμως για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Η σορός της μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αργαλαστής όπου διαπιστώθηκε το θάνατός της.

Λιμενικοί άρχισαν να λαμβάνουν άμεσα καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη και η γυναίκα βρέθηκε νεκρή.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της προανάκρισης, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας αποδίδεται πιθανότατα σε ατύχημα.

Οι λιμενικοί βρήκαν στην προβλήτα μαγειρικά σκεύη, ενώ εντόπισαν και δύο κατσαρόλες μέσα στη θάλασσα εκεί απ’ όπου η άτυχη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιθανότερο είναι ότι η 67χρονη καθάριζε τα μαγειρικά σκεύη όταν σημειώθηκε το ατύχημα και υπό άγνωστες συνθήκες βρέθηκε στη θάλασσα.

Ίσως να υπέστη κάποιο παθολογικό επεισόδιο η 67χρονη, να ζαλίστηκε και να έπεσε στο νερό ή για κάποιο λόγο να έχασε την ισορροπία της.

Η πτώση της στη θάλασσα ήταν μοιραία. Ενώ εξωτερικά η σορός της δεν φέρει κακώσεις, η γυναίκα για άγνωστο λόγο ίσως λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας που μπορεί να της προκάλεσε σοκ, δεν κατάφερε να βγει από τη θάλασσα ενώ τα νερά εκεί όπου εντοπίστηκε είναι ρηχά.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, ενώ διέταξε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της γυναίκας.

Η Αικατερίνη Κυρίτση καταγόταν από το Καρπενήσι. Ήταν παντρεμένη και με την οικογένειά της διέμενε στον Βόλο. Δυστυχώς, πριν από εφτά μήνες είχε χάσει τον σύζυγό της γεγονός που της στοίχισε πάρα πολύ.

Η κηδεία της έγινε σήμερα Τρίτη στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο Βόλου τον Κούκο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου