ΤΟΠΙΚΑ

Στο 1ο Επιχειρηματικό Forum Χανίων ο βουλευτής Μαγνησίας Χρ. Μπουκώρος

στο-1ο-επιχειρηματικό-forum-χανίων-ο-βουλευ-705454

Την ανάγκη αποκλιμάκωσης των φορολογικών συντελεστών και τον εξορθολογισμό των ασφαλιστικών εισφορών, με σκοπό την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, επεσήμανε στο 1ο Επιχειρηματικό Forum Χανίων, ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος.

Ο βουλευτής Μαγνησίας, εκπροσωπώντας τον Προέδρο του κόμματος, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, παρουσίασε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, για τη βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, προς όφελος της απασχόλησης και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο Χρήστος Μπουκώρος τόνισε ότι “η κυβέρνηση χάνει χρόνο και ο χρόνος είναι χρήμα, όπως γνωρίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, ιδιαίτερα τώρα που η ανταγωνιστικότητα της χώρας κατρακυλάει”. Επίσης, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε με ιδιαίτερη έμφαση τις εξαγγελίες του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για υπεραπόσβεση στις επενδύσεις, “ένα μέτρο ικανό να τονώσει την επιχειρηματικότητα και να ανατάξει την ελληνική οικονομία, τροφοδοτώντας τάχιστα τη βιώσιμη ανάπτυξη”.

Στο 1ο Επιχειρηματικό Forum Χανίων συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο εκτελεστικός Διευθυντής εσωτερικού ελέγχου της JP Morgan (Λονδίνο) Μάρκος Δασκαλάκης, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γ. Σταθάκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου