ΤΟΠΙΚΑ

Δημοτικός τοπικός συνδυασμός στην Δράκεια εν όψει «Κλεισθένη»

δημοτικός-τοπικός-συνδυασμός-στην-δρ-705819

Στην κατάρτιση δημοτικού τοπικού εκλογικού συνδυασμού στη Δράκεια αποφάσισαν να προχωρήσουν κάτοικοι της Δράκειας ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης τον ερχόμενο Μάιο για την ανάδειξη του τοπικού συμβουλίου της περιοχής.

Στον συνδυασμό που θα κατέβει για την τοπική κοινότητα Δράκειας επικεφαλής τίθεται ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Κάπελας και ως υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι συμμετέχουν οι κ.κ. Ι. Θλιβερός, Γ. Κεφαλάς, Μαρία Κουταρέλου, Ξανθούλα Παπαπαναγιώτου, Βαρβάρα Παύλου και Αθανάσιος Ρεντινιώτης.

Tο όνομα του συνδυασμού είναι «ΔΡΑΚΕΙΑ- Δράση Ανεξάρτητων Κατοίκων για Ενότητα, Ισότητα, Ανάπτυξη» και όπως επισημαίνουν σ’ ανακοίνωσή τους, τα ιδρυτικά μέλη «είναι αποστασιοποιημένος από κομματικές αγκυλώσεις και δημιουργήθηκε με κύριο γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών του χωριού μας και ων κατοίκων του».

«Επιδιώκουμε ως πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός να προωθήσουμε και να επιλύσουμε προβλήματα που αφορούν στο χωριό μας και να συνεργαστούμε με τη νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις εκλογές για να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά μας που έχει υποβαθμιστεί ιδίως μετά τον Καλλικράτη», καταλήγει ο συνδυασμός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου