ΤΟΠΙΚΑ

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής σε Ζαγορά και Αργαλαστή

κλιμάκιο-του-κινήματος-αλλαγής-σε-ζαγ-705895

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των πολιτών της Μαγνησίας (Σχέδιο Ελλάδα), την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στη Ζαγορά κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τους Έξαρχο Βασίλη Διευθυντή Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κινήματος Αλλαγής, Γαρδικιώτη Μενέλαο Γραμματέα Τομέα Αγροτικής Πολιτικής & Πρωτογενούς Τομέα, Σαμαρίνα Φραντζή μέλος Κεντρικής Επιτροπής και Κουτσούκος Δημήτρης μέλος Κεντρικής Επιτροπής

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο θα επισκεφθεί στις 10 π.μ. το Δημαρχείο Ζαγοράς, στις 11 π.μ. τον Συνεταιρισμό Ζαγοράς, στις 12 μ.μ. το Κέντρο Υγείας και στη 1 μ.μ. το καφενείο Πολίτη.

Επίσης το ίδιο κλιμάκιο θα συνεχίσει την περιοδεία του στον Δήμο Νοτίου Πηλίου και συγκεκριμένα θα επισκεφθεί στις 5 μ.μ. το Ελαιοτριβείο Ενωσης, στις 6 μ.μ. το Κέντρο Υγείας Αργαλαστής, στις 7 .μ.μ το ΚΕΓΕ Αργαλαστής (συνάντηση με τους τρεις συνεταιρισμούς λατομείων) και στις 7.30 μ.μ. το κοινοτικό καφενείο πλατεία Αργαλαστής.

Την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11 π.μ. θα δοθεί στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Συνέντευξη Τύπου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου