Επαφές Πρίντζου -Κοντού για τα «κόκκινα δάνεια» των αγροτών

Τελευταία ενημέρωση: 2018-11-26, 13:54:31
Επαφές Πρίντζου -Κοντού για τα «κόκκινα δάνεια» των αγροτών

Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και Αντιπρόεδρος της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κ. Νικήτας Πρίντζος μαζί με τον Πρόεδρο της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. κ. Αλέξανδρο Κοντό έχουν προγραμματίσει το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου συναντήσεις με αρμόδιους Υπουργούς αλλά και με Διοικήσεις τραπεζών και ιδιαίτερα με τους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ για θέματα που απασχολούν τους αγρότες αλλά και Συνεταιριστικές Οργανώσεις.

Ειδικότερα στους εκκαθαριστές της πρώην ΑΤΕ θα τεθεί υπόψη τους το θέμα των κόκκινων δανείων και θα ζητηθεί εκ μέρους τους εξεύρεση λύσης, στο μεγάλο αυτό θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα αγροτών και Συνεταιριστικών Οργανώσεων.

Όσοι αγρότες αλλά και Συνεταιρισμοί αντιμετωπίζουν προβλήματα με οφειλές τους στην πρώην ΑΤΕ και επιθυμούν και την δική τους συνδρομή μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με την Υποδιευθύντρια του Συνεταιρισμού κα Ζλατούδη Θεοδοσία στο τηλέφωνο 2421063845, προκειμένου να γίνει αφενός η σχετική ενημέρωση στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά και αφετέρου να προσκομισθούν τα σχετικά δικαιολογητικά.

"Εκ μέρους της Σ.Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και του Συνεταιρισμού μας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια στήριξης στα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και ιδιαίτερα στο θέμα των οφειλών με την πρώην ΑΤΕ", επισήμανε ο κ. Πρίντζος.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
8
=