ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» 61χρονο Βολιώτη

η-καρδιά-πρόδωσε-61χρονο-βολιώτη-707338

Απέραντη θλίψη για την αιφνίδια απώλεια 61χρονου Βολιώτη. Πρόκειται για τον Θανάση Καρακατσάνη συνταξιούχο της ΑΓΕΤ.

Ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε χθες το πρωί ενώ βρισκόταν στο σπίτι του. Στις 5 το πρωί σηκώθηκε από το κρεβάτι για να πιει νερό και κατέρρευσε.

Άμεσα η σύζυγός του κάλεσε σε βοήθεια και στον τόπο έσπευσε κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς, παρά τις γενναίες προσπάθειες του πληρώματος να τον επαναφέρουν, εκείνος δεν συνερχόταν.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διακομίστηκε διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του. Ηταν νεφροπαθής και ανά τακτά διαστήματα υποβαλλόταν σε αιμοκαθάρσεις. Όμως, στεκόταν στα πόδια του και ήταν καλά.

Κανένας από το συγγενικό περιβάλλον του δεν περίμενε την τραγική κατάληξη, η οποία συνέβη μετά από καρδιακή προσβολή.

Η οικογένειά του τυλίχθηκε σε βαρύ πένθος.

Ο Θανάσης Καρακατσάνης ήταν συγγενής της γνωστής οικογένειας Καρακατσάνη που διατηρεί ουζερί στη Νέα Ιωνία. Ο ίδιος εργαζόταν στην ΑΓΕΤ ως προϊστάμενος του Χημείου, ενώ εργάστηκε και στη Χαλυβουργία.

Τα προβλήματα με την υγεία του όμως στην πορεία τον ανάγκασαν να αποχωρήσει από την εργασία του και να συνταξιοδοτηθεί πρόωρα.

Στα νεανικά του χρόνια ήταν πρωταθλητής της πάλης. Πήρε υποτροφία από την Ελλάδα και ταξίδεψε στην Αμερική όπου απουσίασε για χρόνια. Αργότερα ασχολήθηκε επαγγελματικά με το μποξ.

Στην Βόλο επέστρεψε σε ηλικία περίπου 25 ετών. Παντρεύτηκε και απέκτησε μία πολύ όμορφη οικογένεια στην οποία αφιερώθηκε ολοκληρωτικά.

Ακόμη, ο Θανάσης Καρακατσάνης ήταν πεθερός του Κώστα Παπαστεργίου προπονητή των ακαδημιών της «Δάφνης».

«H διοίκηση της «Α.Ο. ΔΑΦΝΗ ΒΟΛΟΥ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή των ακαδημιών της για την απώλεια του πεθερού του Αθανάσιου Καρακατσάνη που έφυγε από τη ζωή αιφνίδια. Οι σκέψεις μας είναι μαζί σας αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή της.

Με αφορμή το άγγελμα του θανάτου του άτυχου 61χρονου οικείοι του μιλούσαν χθες με τα καλύτερα λόγια για το ήθος και τις αρχές του καθώς και την αγάπη του και την αφοσίωση στην οικογένεια.

Η κηδεία του τελέστηκε σήμερα Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου