ΤΟΠΙΚΑ

Στις φυλακές της Θήβας ο Υπ. Δικαιοσύνης για την υπόθεση της καθαρίστριας

στις-φυλακές-της-θήβας-ο-υπ-δικαιοσύνη-708237

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, αυτή την ώρα βρίσκεται στις φυλακές Θήβας και πραγματοποιεί συνάντηση με τη Βολιώτισσα φυλακισμένη καθαρίστρια, ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου.

Μετά από το τεράστιο κύμα αντιδράσεων που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, την κοινωνική κατακραυγή και μετά τη χθεσινή παρέμβαση από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένια Δημητρίου, φαίνεται πως σήμερα η Πολιτεία δια του αρμόδιου υπουργού, αντιλήφθηκε την οργή της ελληνικής κοινωνίας που προκάλεσε η συγκεκριμένη απόφαση και υπάρχουν πλέον βάσιμες ελπίδες ότι η υπόθεση θα έχει αίσια έκβαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, ο Υπουργός Δικαιοσύνης μετά την συνάντησή του με την 53χρονη καθαρίστρια, επισκέφθηκε τις πτέρυγες της φυλακής και συνομιλώντας με κρατούμενους επεσήμανε πως σε διάστημα περίπου δύο μηνών θα είναι έτοιμο το νέο θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των Φυλακών.

Απευθυνόμενος στους κρατούμενος ο κ. Καλογήρου τόνισε χαρακτηριστικά πως “πολλές φορές μπορεί να σας φαίνεται ότι η Πολιτεία είναι ανεπαρκής, αλλά κάνουμε ότι μπορούμε και προσπαθούμε για τη βελτίωση των συνθηκών στις φυλακές”. Υποστήριξε ακόμη πως οι Φυλακές της Θήβας είναι από τα καλύτερα καταστήματα κράτησης στη χώρα.

Διαβάστε επίσης:

Η καθαρίστρια από τη φυλακή: «Ντρέπομαι, αλλά ήθελα τα παιδιά μου κοντά μου»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου