ΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοβουλία ζωής από το «Cοugar»

πρωτοβουλία-ζωής-από-το-cοugar-708471

Εθελοντική αιμοδοσία αύριο για την κάλυψη αναγκών του Νοσοκομείου

Πρωτοβουλίαανθρωπιάς κι αλληλεγγύης ανέλαβε το γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών του Βόλου «Cοugar sport», διοργανώνοντας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο του Βόλου, τη δράση εθελοντικής αιμοδοσίας, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 24 Νοεμβρίου, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου θα βρίσκεται έξω από το κατάστημα, Ιάσονος 122 και Ογλ, προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος.

H συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται για πρώτη φορά, από τη συγκεκριμένη επιχείρηση που εκπροσωπείται από τον Σεραφείμ Γκέρο, και στόχος είναι να θεσμοθετηθεί και να καθιερωθεί, προκειμένου να ενισχυθεί η προσπάθεια κάλυψης των αναγκών του Αχιλλοπούλειου, σε αίμα. «Είναι σημαντικό να βοηθηθούν οι συμπολίτες μας, να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν και να ενεργοποιηθούμε κοινωνικά» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος. Στο μεταξύ, η ίδια επιχείρηση επιφυλάσσει μια ακόμη έκπληξη σε όσους θα συμμετάσχουν στην αυριανή αιμοδοσία, που μεταφράζεται σε έκπτωση 30% στις αγορές που θα πραγματοποιήσουν.

Η εκδήλωση πλαισιώνεται από αναψυκτικά και χυμούς από την ΕΨΑ, ως ευχαριστήριο κέρασμα από τους διοργανωτές.

Στόχος και προσδοκία του κ. Γκέρου είναι «να γίνουμε πιο ευαίσθητοι κοινωνικά, ως προς τους συμπολίτες μας, ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεγγύη και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη από αίμα». Το μήνυμα που απευθύνουν οι διοργανωτές στην τοπική κοινωνία, είναι «όλοι μαζί, μπορούμε να διαθέσουμε δέκα λεπτά από τον χρόνο μας για να δώσουμε αίμα για το Αχιλλοπούλειο, γιατί υπάρχει κοινωνική αλληλεγγύη και μπορούμε να τη στηρίξουμε».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου