ΤΟΠΙΚΑ

Παρέμβαση της Ενωσης Περιφερειών στο Υπουργείο για τις εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης

παρέμβαση-της-ενωσης-περιφερειών-στο-708655

Να δώσει επειγόντως λύση στο αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει με τις εξετάσεις διπλωμάτων οδήγησης, καλεί για ακόμη μια φορά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και προσωπικά τον Υπουργό κ. Χρ. Σπίρτζη η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ).

«Δεν πάει άλλο. Το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο. Ο Υπουργός πρέπει να δώσει λύση στο αδιέξοδο που προκάλεσε με τους χειρισμούς του», επισήμανε ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός προειδοποιώντας ότι «στην αντίθετη περίπτωση, υπάρχει κίνδυνος κοινωνικής έκρηξης καθώς είναι πολλές χιλιάδες όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση και περιμένουν να εξεταστούν για ν’ αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης».

«Με τις αποφάσεις του Υπουργείου Μεταφορών δημιουργούνται στρεβλώσεις, κινδυνεύουν θέσεις εργασίας, έχει προκληθεί τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα», σημείωσε ο κ. Κ. Αγοραστός καθιστώντας σαφές πως «ακόμη κι αν η κυβέρνηση φέρει νέο σχέδιο νόμου στη Βουλή, μέχρι αυτός να τεθεί σε εφαρμογή πρέπει να συνεχιστεί αδιάλειπτα η διαδικασία έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου