ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση Τρ. Πλαστάρα με τα σωματεία της ΟΕΒΕ Τρικάλων

συνάντηση-τρ-πλαστάρα-με-τα-σωματεία-τ-708909

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΓΣΕΒΕΕ για ανάπτυξη συστήματος αναβαθμισμένης αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των τοπικών/κλαδικών ομοσπονδιών και σωματείων ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Μαγνησίας Τρύφων Πλαστάρας υπεύθυνος του παραρτήματος ΙΜΕ/ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ συναντήθηκε προχθές Τρίτη με τα Διοικητικά Συμβούλια των Α΄/ βάθμιων ενώσεων της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση των Σωματείων για τις διευρυμένες υπηρεσίες του ΙΜΕ ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ σε θέματα εκπαίδευσης, υλοποίησης μελετών και ερευνών, πληροφόρησης και συμβουλευτικής μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τις οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα Σωματεία με βάση τις ανάγκες τους.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και υπηρεσιακά στελέχη, από την πλευρά της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων Ευάγγελος Αγγελάκης και οι πρόεδροι Διοικητικών Συμβουλίων Α΄/βάθμιων ενώσεων της ΟΕΒΕ Ν. Τρικάλων .

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πρωτοβουλία ανάδειξη μοναστηριακών προϊόντων και προϊόντων μικρών παραγωγών της «ΚΑΝΩΝ», το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Early Warning», τις δράσεις που αφορούν στην προώθηση των συνεργατικών σχηματισμών και τη μικροχρηματοδότηση επιχειρήσεων έως 25.000, η οποία θα αποτελεί ισχυρή ένεση ρευστότητας για τις μικρομεσαίας επιχειρήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου