ΤΟΠΙΚΑ

Ν. Σοφιανός στον Βόλο: Το ΚΚΕ θα βγει ενισχυμένο στις εκλογές

ν-σοφιανός-στον-βόλο-το-κκε-θα-βγει-ενι-709619

Ανοιχτό προσκλητήριο προς τους πολίτες, με στόχο την ενίσχυση του ΚΚΕ στις επόμενες κάλπες απηύθυνε σήμερα Τετάρτη το απόγευμα από τον Βόλο το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, κατά την ομιλία του σε πολιτική εκδήλωση της ΤΕ του ΚΚΕ Μαγνησίας στο Μεταξουργείο, στην Νέα Ιωνία.

Το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΚΚΕ επικέντρωσε τα πυρά του κυρίως στην Κυβέρνηση, κάνοντας ειδική αναφορά στο προϋπολογισμό που κατατέθηκε χθες στη Βουλή και τόνισε: «Είναι πρόκληση στην Ελλάδα που το 35% του λαού ζει στα όρια φτώχειας είναι πρόκληση τέτοιου είδους πανηγυρισμοί, τέτοιες κούφιες κουβέντες από Κυβέρνηση που είναι βουτηγμένη στο βούρκο της διαχείρισης της κρίσης, με το μνημόνιο που ψήφισε και με τα προηγούμενα μνημόνια που κρατά σε πλήρης ισχύ. Το δικό μας κάλεσμα αφορά στον κόσμο που θέλει να συμπορευτεί με το ΚΚΕ. Έναν κόσμο που τους πίστεψε και σήμερα νιώθει απογοήτευση, παραίτηση, οργή», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς εξάλλου αν το ΚΚΕ εκτιμά ότι θα υπάρξει πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, το μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ δεν απέκλεισε τέτοιο ενδεχόμενο, έσπευσε όμως να επισημάνει: “Το ΚΚΕ είναι έτοιμο για την εκλογική αναμέτρηση όποτε και εάν αποφασιστούν οι εκλογές. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα όλοι είναι ότι το Μάιο θα διεξαχθούν αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές και οποίες σίγουρα θα διαμορφώσουν ένα ορατό ρεύμα υπέρ του κόμματος”, όπως εκτίμησε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου