ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από τη ζωή ο μηχανολόγος -μηχανικός Αλέξ. Γκουντάρας

εφυγε-από-τη-ζωή-ο-μηχανολόγος-μηχανικ-710093

Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο γνωστός διπλωματούχος μηχανολόγος -μηχανικός Αλέξανδρος Γκουντάρας, σε ηλικία 63 χρόνων.

Ο Αλέξανδρος Γκουντάρας, ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Βόλου, με σημαντική επαγγελματική δραστηριότητα στον Βόλο και στην Αθήνα, απεβίωσε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου μεταφέρθηκε μετά από επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε παθολογικό πρόβλημα υγείας από το 2004 και στην πορεία των χρόνων παρουσίασε επιπλοκές και η υγεία του επιβαρύνθηκε.

Σήμερα το πρωί, άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους συναδέλφους του.

Ηταν μέλος του ΤΕΕ και κατέλιπε την αδελφή του Κυριακή και τα ανήψια του Δημήτρη και Βασίλη, για τα οποία ήταν ιδιαίτερα υπερήφανος.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη, στις 12.30 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου Κοιμητηρίου Βόλου.

Ψήφισμα του Δ.Σ. του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”

Ψήφισμα για τον θάνατο του Αλέξανδρου Γκουντάρα εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, στο οποίο αναφέρει:

Με αφορμή την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Αλέξανδρου Γκουντάρα, τακτικού μέλους του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, το Δ.Σ. του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ” συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14.00, εξέφρασε τη βαθιά οδύνη για την απώλειά του και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Να εκδώσει το παρών ψήφισμα
  2. Να εκφράσουν τα μέλη του τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της εκλιπούσης
  3. Να δημοσιευτεί το παρών ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο τύπο
  4. Να παραστούν εκπρόσωποί του στην επικήδειο τελετή”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου