ΤΟΠΙΚΑ

Νάνσυ Καπούλα: Θα μπούμε μπροστά για να έχουμε την πόλη που μας αξίζει

νάνσυ-καπούλα-θα-μπούμε-μπροστά-για-να-710799

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ΝΔ για στήριξη της υποψηφιότητάς της στον Δήμου Βόλου, η Νάνσυ Καπούλα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα προσωπικά και το Συνδυασμό μας, η στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και αποδεικνύει περίτρανα ότι θέλει να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις, στην αλλαγή που πρέπει να γίνει στο Δήμο Βόλου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη, την αρμόδια επιτροπή για την Αυτοδιοίκηση, τους συνεργάτες του γραφείου του Προέδρου, και ιδιαίτερα τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας και τα στελέχη του κόμματος στο Βόλο, για τη στενή συνεργασία που είχαμε όλο το τελευταίο διάστημα.

Η Νέα Δημοκρατία με τη στήριξή της, με εμπιστεύτηκε για να συνεργαστώ μαζί με ανθρώπους άξιους και να πορευτούμε στο δρόμο που αυτοδιοικητικά χαράξαμε, ενώνοντας δυνάμεις. Στο σημερινό αυτοδιοικητικό τοπίο θέλουμε να συσπειρώσουμε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν, γιατί για εμάς ο αγώνας για την αλλαγή στην πόλη που ζούμε και νοιαζόμαστε γι΄ αυτήν, είναι και θα είναι καθημερινός. Θέλουμε ο Βόλος να προχωρήσει μπροστά με μια πραγματικά χρήσιμη και ικανή δημοτική αρχή. Θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας, ότι έχοντας διάπλατα ανοιχτές τις πόρτες μας, όλοι μαζί θα μπούμε μπροστά για να έχουμε την πόλη που μας αξίζει”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου