ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγή σκυτάλης στην παράταξη πλειοψηφίας του Δήμου Ν. Πηλίου

αλλαγή-σκυτάλης-στην-παράταξη-πλειοψ-711281

Την υποψηφιότητά του ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Ν. Τσιλιμίγκα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, σε ειδική εκδήλωση στην Αργαλαστή, ο δήμαρχος Ν. Πηλίου Νίκος Φορτούνας, εμπιστευόμενος ταυτόχρονα την τύχη του συνδυασμού «Αδέσμευτη Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία» στον αντιδήμαρχο Οικονομικών Μιλτ. Παπαδημητρίου.

«Πρέπει να επιλέγεις εσύ την ώρα εξόδου και όχι οι άλλοι και νομίζω πήρα τη σωστή απόφαση. Ο Μιλτιάδης Παπαδημητρίου, μισό βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους συνεργάτες μου, επάξια αναλαμβάνει ομόφωνα τα ηνία της παράταξης και δεν πρόκειται για παράδοση δαχτυλιδιού διαδοχής. Με αγώνα για τον Δήμο, με διορατικότητα και πείρα, κέρδισε την αναγνώριση και έχει όλα τα προσόντα να οδηγήσει την παράταξη σε νέες επιτυχίες» τόνισε συγκινημένος ο δήμαρχος για τον στενότερο συνεργάτη του.

Την εκδήλωση άνοιξε ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Μηλεών, αρμόδιος για θέματα καθαριότητος Βαγ. Νασιόπουλος, αναφερόμενος στη «μεγάλη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας στην προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να εξυγιάνει τον Δήμο Νοτίου Πηλίου, να εμπνεύσει δημιουργικές δυνάμεις».

Από την πλευρά του, αναλαμβάνοντας τα ηνία της δημοτικής παράταξης, ο αντιδήμαρχος κ. Μιλτ. Παπαδημητρίου ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την τιμή στο πρόσωπό του, τονίζοντας πως «ο κ. Νίκ. Φορτούνας αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για την Αυτοδιοίκηση και τον τόπο και του ευχήθηκε επιτυχία στον δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης, σε μια προσπάθεια στην οποία θα έχει τη στήριξη της παράταξης».

Κάνοντας έναν συνοπτικό απολογισμό, ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε στα «πέτρινα χρόνια» της πρώτης δημοτικής θητείας 2010 -΄14 και στις προσπάθειες να μην τεθεί σε καθεστώς επιτροπείας ο Δήμος Νοτίου Πηλίου λόγω των παλαιών οφειλών και των οικονομικών υποχρεώσεων που κληρονόμησε η νέα Δημοτική Αρχή.

«Κρατήσαμε τον Δήμο όρθιο και στη δύσκολη περίοδο των capital controls και φτάσαμε σήμερα να αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε χρηματοδοτική ευκαιρία και πρόγραμμα για την ανάπτυξη της περιοχής», τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου και αναφέρθηκε σε μια σειρά από έργα.

Τέλος, ο νέος επικεφαλής της παράταξης, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής του, κάλεσε τους ενεργούς πολίτες «να αφήσουν στην άκρη κομματικές ταυτότητες και σημαίες και όλοι μαζί να συμμετέχουν στον σχεδιασμό της νέας εποχής για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου