Θα μοιράσει 40 δωροεπιταγές των 50€ ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-11-20, 10:30:43
Θα μοιράσει 40 δωροεπιταγές των 50€ ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Νέα πρωτοβουλία προτίθεται να αναλάβει η διοίκηση του Συλλόγου για ανταπόδοση της προτίμησης που δείχνουν οι καταναλωτές

 

Σαράντα δωροεπιταγές των 50 ευρώ προτίθεται να διανείμει με κλήρωση σε καταναλωτές ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας.

Σε μία προσπάθεια ανταπόδοσης της προτίμησης και της ευαισθησίας που δείχνουν οι καταναλωτές για τα εμπορικά καταστήματα της πόλης ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας αναλαμβάνει ακόμη μία πρωτοβουλία.

Θα διανείμει δωροεπιταγές σε σαράντα καταναλωτές που θα επιλέξουν καταστήματα του Βόλου για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αποστόλης Οντόπουλος ενημέρωσε ότι από σήμερα Τρίτη η διοίκηση του Συλλόγου θα αρχίσει να επισκέπτεται πόρτα - πόρτα καταστήματα της πόλης για ενημέρωση των εμπόρων και κάλεσμα για συμμετοχή στην κλήρωση.

«Για τις αγορές των Χριστουγέννων που θα γίνουν από βολιώτικα καταστήματα το χρονικό διάστημα από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 7 Ιανουαρίου 2019 οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα με την προσκόμιση των αποδείξεών τους να κερδίσουν μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ.

Οι καταναλωτές θα μπορούν να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους, τον αριθμό της απόδειξης και την ημερομηνία της αγοράς στο σάιτ του Συλλόγου, ενώ η κλήρωση θα διενεργηθεί μετά τις 7 Ιανουαρίου», είπε ο κ. Οντόπουλος.

Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι: «Αναλαμβάνουμε αυτήν την πρωτοβουλία για να δείξουμε την ανταποδοτικότητα και ότι όταν στηρίζονται οι τοπικές επιχειρήσεις τότε τα χρήματα ξαναγυρίζουν σε εμάς. Τις δωροεπιταγές που θα κερδίσουν οι τυχεροί της κλήρωσης θα μπορούν να τις εξαργυρώσουν σε οποιοδήποτε βολιώτικο μαγαζί συμμετέχει στην κλήρωση».

Επισημαίνεται ότι σε ανταπόδοση της προτίμησης που δείχνουν οι καταναλωτές στα τοπικά καταστήματα ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου και Νέας Ιωνίας είχε πραγματοποιήσει και τη Λευκή Νύχτα το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου ημέρα που η εμπορική αγορά λειτουργούσε με μεγάλες προσφορές και την παράλληλη διοργάνωση εκδηλώσεων έως μετά τη 1 το βράδυ και η εκδήλωση διοργανώθηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου.

Στο μεταξύ, η εμπορική αγορά προετοιμάζεται για την Black Friday που είναι την ερχόμενη Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ημέρα που τα καταστήματα θα προχωρήσουν σε μεγάλες προσφορές στα εμπορεύματα που έχουν στοκάρει.

«Στην Black Friday συμμετέχουν σχεδόν όλα τα εμπορικά καταστήματα. Η συμμετοχή είναι προαιρετική όμως και πέρυσι υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση», ενημέρωσε ο ίδιος.

Οι έμποροι ευελπιστούν ότι θα επαληθευτούν οι προσδοκίες τους για αυξημένη κίνηση στα τοπικά καταστήματα και οι καταναλωτές αντίστοιχα προσβλέπουν σε συμφέρουσες αγορές, με ειδικές τιμές.

Μετά τις ενδιάμεσες χειμερινές εκπτώσεις η εμπορική κίνηση στην αγορά σημείωσε μία καμπή η οποία ήταν αναμενόμενη από τον εμπορικό κόσμο. Σε σχέση με το δεκαήμερο εκπτώσεων που υπήρχε κινητικότητα στην αγορά αν και έκλεισε με απώλειες έως και 20%, τα καταστήματα είδαν μεγάλη αλλαγή στην κίνηση των καταναλωτών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
9
=