ΤΟΠΙΚΑ

Δυο αιφνίδιοι θάνατοι στη Νέα Ιωνία και στα Καλά Νερά

δυο-αιφνίδιοι-θάνατοι-στη-νέα-ιωνία-κα-712949

Σε ηλικία 57 ετών έφυγε προχθές από τη ζωή εντελώς απρόσμενα και αιφνίδια ένας πολύ γνωστός Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιούταν στην εστίαση, ο Αναστάσιος Βέργος, ιδιοκτήτης του καφέ και του εστιατορίου «Εδέμ» στα Καλά Νερά.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς προχθές στις 11.30 το βράδυ ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με αγαπημένα του πρόσωπα. Αμεσα υπήρξε ειδοποίηση του ΕΚΑΒ και κινητή μονάδα έσπευσε στον τόπο.

Δυστυχώς, όμως, για τον άτυχο άνδρα ήταν ήδη αργά. Παρά τις μαλάξεις και τις προσπάθειες του πληρώματος της κινητής μονάδας ο άτυχος άνδρας δεν επανερχόταν στη ζωή.

Στο Νοσοκομείο Βόλου όπου διακομίστηκε μία ώρα μετά απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το άγγελμα του θανάτου του 57χρονου σκόρπισε απέραντη θλίψη στα Καλά Νερά αλλά και στον Βόλο. Ο Αναστάσιος Βέργος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός κυρίως μέσα από τη δραστηριοποίησή του στην εστίαση. Ξεκίνησε τη δραστηριοποίηση με τη λειτουργία ενός κλάμπ το Παριζότο το ’90. Ηταν πολύ εργατικός και στην πορεία άνοιξε το κατάστημα Εδέμ.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 10.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καλών Νερών.

Στο μεταξύ, νεκρή διακομίστηκε χθες γύρω στις 8.30 το βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μία 69χρονη Βολιώτισσα. Πρόκειται για την Μ. Κ., κάτοικο εν ζωή Νέας Ιωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ που κλήθηκε για βοήθεια εντόπισε την άτυχη γυναίκα στην είσοδο του σπιτιού της. Η 69χρονο κατέρρευσε εκεί ενώ ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από το σπίτι και να επισκεφτεί μόνη το Αχιλλοπούλειο προφανώς επειδή αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Παρά τις προσπάθειες του πληρώματος να την επαναφέρουν για την άτυχη γυναίκα ήταν αργά. Διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός της από ανακοπή καρδιάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου