ΤΟΠΙΚΑ

Αιφνίδιος θάνατος 45χρονου ιερέα

αιφνίδιος-θάνατος-45χρονου-ιερέα-416551

Αιφνίδιος θάνατος για ιερέα του Βόλου. Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε στην οδό Στρατηγού Σαράφη από οικείους του.

Πρόκειται τον Γρηγόρη Μπέλλο, 45 ετών, ο οποίος άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια. Στις 7:30 το πρωί χθες ο ξαφνικός θάνατός του έγινε αντιληπτός από τα παιδιά του.

Ο ιερέας διέμενε μόνος του μετά το θάνατο της συζύγου του, τον οποίο σύμφωνα με κοντινούς του ανθρώπους δεν μπορούσε να αντέξει. Προβλήματα υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες, τον ταλαιπωρούσαν τελευταία. Ο 45χρονος ιερέας καταγόταν από τη Ν. Ιωνία και ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός για τον πρόσχαρο και καλοσυνάτο χαρακτήρα του.

Ένας παπάς δραστήριος, ένας άνθρωπος «ζωντανός», όπως τον περιγράφουν όσοι τον γνώριζαν.

Διακονούσε επί χρόνια στη Μυτιλήνη, πριν έρθει στο Βόλο, όπου επίσης ήταν ιδιαίτερα προσφιλής. Για αυτό άλλωστε πρόκειται να ταξιδέψουν για να του απευθύνουν το τελευταίο αντίο άτομα από τη Μυτιλήνη που τον γνώριζαν.

Η κηδεία του ιερέα θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να διενεργηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία παραγγέλθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου που ενεργεί την προανάκριση.

Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου