ΤΟΠΙΚΑ

Οι καινοτόμες επιχειρήσεις γεννιούνται στον Βόλο

οι-καινοτόμες-επιχειρήσεις-γεννιούν-827918

Από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου η διοργάνωση του 6ου Startup Weekend

Το Startup Weekend έρχεται για έκτη φορά στην πόλη του Βόλου στις 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου.

Η διοργάνωση του έκτου Startup Weekend Volos υποστηρίζεται και από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών έχουν συμμετάσχει πάνω από 500 άτομα από όλη την Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό και στους κριτές – επιχειρηματίες/επενδυτές. Οι καλύτερες ομάδες κερδίζουν διάφορα βραβεία και υποστήριξη για να συνεχίσουν με την ιδέα τους.

Το Startup Weekend είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αποτελείται από νέους, και φιλόδοξους ανθρώπους, ανάμεσά τους και επιχειρηματίες.

Όλα τα μέλη της παγκόσμιας αυτής διοργάνωσης έχουν ως στόχο να εμπνεύσουν, να διδάξουν και να εμψυχώσουν άτομα που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματικότητα, ώστε να μοιραστούν τις ιδέες τους, να δημιουργήσουν ομάδες και μέσα σε 54 ώρες να δημιουργήσουν μια start-up επιχείρηση.

Πρόκειται για ένα παγκόσμιο κίνημα που μετράει 3000 και πλέον εκδηλώσεις σε 110 και πλέον χώρες σε όλο τον κόσμο και στόχος είναι να εδραιωθεί ο Βόλος και η περιοχή της Θεσσαλίας στην παγκόσμια αυτή επιχειρηματική κοινότητα.

Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο 6th Startup Weekend Βόλου θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ανέρχεται στα 10€ με 20€ και τα εισιτήρια μπορεί κανείς να προμηθευτεί από το https://startup-weekend_volos.eventbrite.com.

Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση, τα γεύματα του τριημέρου, πρωινό καφέ, γραφική ύλη για όλο το τριήμερο, αναψυκτικά, ποτά και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα!

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, στην παγκόσμια ιστοσελίδα της διοργάνωσης, καθώς και στη σελίδα στο Facebook Startup Weekend Volos.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου